Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » JOPOILIJAT KOKOONTUVAT TÄNÄÄN JO KOLMATTA KERTAA – NYT VALLATAAN BAANA

JOPOILIJAT KOKOONTUVAT TÄNÄÄN JO KOLMATTA KERTAA – NYT VALLATAAN BAANA

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2012 klo 09:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

jopojen kokoontumisajot järjestetään Helsingissä tänään sunnuntaina 12.8.2012 kello 14.00 alkaen. Tänä vuonna jopoillaan Kiasman aukiolta uutta kevyen liikenteen väylää Baanaa pitkin Hietaniemen biitsille.

Sunnuntaina voi taas lähteä mukaan iloiseen jopoletkaan, kun Helsingissä järjestetään jo perinteeksi muodostunut jopojen kokoontumisajot. Aiemmista vuosista poiketen nyt jopoilijat voivat testata keväällä avatun uuden kevyen liikenteen väylän Baanan, joka jatkuu aina Ruoholahteen saakka.

Ruoholahdesta jopoilijat jatkavat Hietsuun, jossa kaikki halukkaat voivat osallistua piknikille. jopon yhteistyökumppanit Leaf, Olvi ja Elovena jakavat jopoilijoille rannalla myös pientä evästä.

Tapahtumalle on perustettu omat avoimet Facebook-sivut jopo polkupyörien kokoontumisajot, jonka kautta saa lisätietoja ja voi ilmoittautua myös mukaan.

jopojen kokoontumisajoihin osallistui edellisellä kerralla vuonna 2010 reilut 200 jopoilijaa. Tänä vuonna tavoitteena on rikkoa aikaisempi ennätys.

– jopojen myynnissä on jälleen tänä vuonnakin tehty uusi myyntiennätys, joten jopoilijoita voi odottaa senkin vuoksi paikalle jälleen aiempaa enemmän. Odotamme jopoilijoita jälleen eri puolelta Suomea. Olisi hienoa, jos jonakin päivänä jotakin tämän tyylistä järjestettäisiin myös uusissa jopo-maissa, kuten Tanskassa, Irlannissa ja Islannissa, joihin vienti alkoi tänä vuonna", Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja Jari Elamo kertoo

Vaikka omaa Jopoa ei vielä olisikaan, voi paikalle tulla vain ihastelemaan värikkäitä ja eri tavalla tuunattuja Jopoja ­kuten retroja 60-lukulaisia, postijopoja tai supersuosittua tämän vuoden uutuutta Iso-Jopoa.

jopo-kokoontumisajot järjestettiin ensimmäisen kerran 2009, ja idean takana on helsinkiläinen jopo-fani Ilona Vehmas.

 

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo

p. 040 767 2538

s-posti: jari.elamo@helkamavelox.fi

 

Ilona Vehmas

Sähköposti: ilona.vehmas@hotmail.com

Puhelin: 044 504 0881

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs