Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Jalostaja nousi kuluttajia kuunnellen Suomen arvostetuimmaksi eines- ja valmisruokabrändiksi

Jalostaja nousi kuluttajia kuunnellen Suomen arvostetuimmaksi eines- ja valmisruokabrändiksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2014 klo 09:14
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Markkinointi&Mainonta-lehden ja Taloustutkimuksen "Brändien arvostus 2014" -tutkimuksesta käy ilmi, että Jalostaja on kuluttajien eniten arvostama eines- ja valmisruokabrändi. Jalostajan markkinointipäällikkö Ville Alanko uskoo, että kuluttajien tarpeiden ja toiveiden jatkuva seuraaminen on avain brändin menestykseen.

Jalostaja-brändi on tuttu kasvo suomalaisessa kodeissa ja ruokapöydissä. Arkiklassikko, 60 vuotta täyttänyt Jalostajan Hernekeitto on yksi brändin myynnin vetureita, jonka lähes jokainen suomalainen tuntee. Uusiin hittituotteisiin kuuluvat muun muassa Jalostajan pusseissa myytävät valmiskeitot, kuten juustoinen savuporokeitto.

-Jalostaja brändin tunnettuus perustuu pitkäjänteiselle ja johdonmukaiselle markkinointityölle. Olemme kuunnelleet herkällä korvalla kuluttajien toiveita, mutta samalla pysyneet juurillemme uskollisina. Uskon, että viime aikojen maltilliset uusien tuulien haistelut yhdistettynä monen vuoden kestoiseen johdonmukaiseen tekemiseen lienevät tärkein syy Jalostaja-brändin menestykseen, Alanko pohtii.

Brändiarvostuksen lisäksi myös Jalostajan myynti on kehittynyt myönteisesti.

-Olemme Jalostajalla onnistuneet tasaisesti kasvattamaan myyntiämme taantumasta huolimatta. Näyttää siltä, että me suomalaiset olemme palaamassa tietyllä tapaa hyvien perusasioiden ääreen, mikä näkyy esimerkiksi hernekeiton kasvavana myyntinä. Samaan aikaan Jalostaja-brändiä tukee myös kotimaisuutta ja lähiruokaa suosivat trendit, Alanko kertoo.

Jalostaja kuuluu Oy Lunden Ab:lle, joka on suomalainen vuonna 1959 perustettu perheyritys. Lundenin tunnettuja brändejä ovat Jalostaja, Auran Sinappi ja Lunden Catering.

Jalostajan ruuat ovat todellista lähiruokaa, sillä ne valmistetaan Turun Pansiossa. Lunden työllistää yhteensä yli 300 henkilöä.

 

Lisätietoja:

markkinointipäällikkö Ville Alanko

p. 040 9011 964.

s-posti: ville.alanko@jalostaja.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs