Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Itellan asiakaslehdet Dialogiin

A-lehdet Dialogi Oy

Itellan asiakaslehdet Dialogiin

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2013 klo 15:30
Julkaisija: A-lehdet Dialogi Oy

A-lehtien Markkinointiviestintä Dialogi Oy sai kustannettavakseen Itellan asiakaslehdet.

Dialogi sai kustannettavakseen Itellan asiakaslehdet: Postia Sinulle, Flow ja Flow Special.

Itellan kuluttaja-asiakkaille suunnattu Postia Sinulle -lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, ja se jaetaan noin 2,5 miljoonaan kotitalouteen Suomessa. Lehden tavoitteena on jakaa tietoa Itellan perinteisistä ja uusista kuluttajille suunnatuista palveluista sekä vahvistaa yritys- ja työnantajakuvaa.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Flow -sidosryhmälehti on suunnattu yritysasiakkaille ja sen tavoitteena on vahvistaa Itella-brändiä, kertoa palveluista ja vahvistaa mielikuvatavoitteita uudistuvasta Itellasta. Lehden painos on noin 30 000 kappaletta.

Englanninkielinen Flow Special -lehti on suunnattu Itella Informaation ja Logistiikan asiakkaille Suomessa ja ulkomailla. Lehti on teemoitettu, ja se ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa.

Dialogin digitaaliset ratkaisut tukevat vahvasti printtilehtiä ja laajentavat julkaisuprosessin monikanavaiseksi.

Dialogin ja Itellan yhteistyö käynnistyy kevään 2013 aikana.

- A-lehtien Dialogin vankka ammattitaito sekä innostunut ja uudistuva ote asiakaslehtien teossa vakuuttivat Itellan lehtitiimin. Käynnistyvällä yhteistyöllä tulemme vahvistamaan merkittävästi vuoropuheluamme asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että monikanavainen viestintä tavoittaa asiakkaamme jatkossa paremmin ja lujittaa osaltaan asiakassuhteitamme, toteaa Itellan johtaja Pirjo Kaasinen.

- Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että Itella vahvana kansainvälisenä toimijana ja brändinä valitsi meidät yhteistyökumppanikseen. Tiimimme on tosi innoissaan lähdössä uudistamaan lehtiä sekä kehittämään printtiä tukevia monikanavaisia digitaalisia ratkaisuja, sanoo Dialogin asiakkuusjohtaja Matti Huttunen.

- Asiakasviestinnän monikanavaiset ratkaisut kasvattavat toimialaamme maailman laajuisesti. Dialogin palkitulle monikanavaiselle konseptointi- ja sisältöosaamiselle tulee olemaan paljon kysyntää asiakkaiden miettiessä tulevaisuuden viestintäratkaisuja, sanoo Dialogin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki.

Lisätiedot:

www.dialogi.fi

Dialogi: toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki 050 4144 768

Itella: Johtaja Pirjo Kaasinen, 050 389 2937

Markkinointiviestintä Dialogi Oy on A-lehdet Oy:n tytäryhtiö ja Pohjoismaisen palkituin asiakasmediatalo. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 12,9 miljoonaa euroa. Dialogi on erikoistunut sisältömarkkinointiin ja asiakkaiden tarinoiden kertomiseen eri viestintäkanavissa.

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, logistiikan ja talousprosessien aloilla Euroopassa ja Venäjällä. Vuoden 2012 liikevaihto oli 1 947 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 27 500. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä.  www.itella.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs