Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Image yhteistyöhön Readberryn kanssa

A-lehdet Oy

Image yhteistyöhön Readberryn kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2013 klo 12:00
Julkaisija: A-lehdet Oy

Image ja suomalainen e-kirjapalvelu Readberry aloittavat yhteistyön, jonka myötä valittuja Imagen artikkeleja voi ostaa yksittäin Readberryn valikoimista.

”Haemme uusia kokemuksia ja nyt kokeilemme niin sanottua sinkkujulkaisemista. Valitsemme jokaisesta lehdestä sopivat artikkelit ja myymme ne yksittäiskappaleina. Haluamme löytää uusia muotoja Imagen laatujournalismille”, Imagen tuore päätoimittaja Heikki Valkama sanoo.

”Lukijamme toivovat laadukasta pitkää journalismia myös verkossa, ja pitkien juttujen julkaisijana Image on Suomen ehdottomia kärkinimiä. Olen erittäin ylpeä, että saamme Imagen artikkeleita valikoimiimme”, Readberryn luova johtaja Mikko Aarne sanoo.

Readberry on suomalainen e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laadukasta digitaalista luettavaa. Palvelun avulla asiakas voi ostaa tai vuokrata nyt julkaistavien lehtiartikkelien lisäksi esimerkiksi Long Playn artikkeleita ja tärkeimpien suomalaisten kustantajien kirjoja.

Alkuun tarjolla on neljä artikkelia: uuden Imagen kansijuttu Hjallis Harkimosta, kirjailija Riku Korhosen tuore reportaasi Turun telakalta, edellislehden kansijuttu Cheekistä sekä puhetta herättänyt Hanna Jensenin artikkeli anorektikosta, joka pakeni suomalaisesta sairaalasta hoitoon Ruotsiin.

Artikkeleita voi ostaa 2,90 euron hintaan osoitteesta Readberry.fi.

 

Lisätiedot:

Päätoimittaja Heikki Valkama,Image, 050 414 4282, heikki.valkama@a-lehdet.fi

Luova johtaja Mikko Aarne, Readberry, 050 585 1542, mikko@readberry.fi

 

 

 

 

Image on aikakauslehti vailla vertaa. Joka kuukausi lehti tarttuu tärkeimpiin puheenaiheisiin, kiinnostavimpiin ihmisiin ja yllättävimpiin ideoihin. Image luo ilmiöitä: kun jokin on Imagessa, se on jo siksi kiinnostavaa. Imagea julkaisee A-kustannus Oy, joka on osa A-lehdet-konsernia.

 

Readberry on uusi sosiaalinen tapa lukea. Vuoden 2013 alussa avatun kotimaisen palvelun tavoitteena on tarjota laadukasta digitaalista luettavaa. Readberry toimii millä tahansa laitteella, jossa on internetselain.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs