Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » IKEA tekee kuvaston oikeista kodeista

IKEA Oy

IKEA tekee kuvaston oikeista kodeista

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2013 klo 10:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA julkaisee tänä keväänä Suomen ensimmäisen yhteisöllisen kuvaston, joka esittelee suomalaisten koteja. OIKEA KOTI -kuvasto esittelee, miten Suomessa eletään ja sisustetaan.

OIKEA KOTI -kuvaston kokoaminen tapahtuu Facebookissa.  Kuka vain voi osallistua tekemään kuvastoa lähettämällä valokuvia omista IKEA-ratkaisuistaan kodin eri tiloissa tai äänestämällä suosikkejaan muiden lähettämistä kuvista.

Kuvaston tekoon osallistuu myös viisi suosittua sisustus- ja lifestyle-blogia, joiden kirjoittajat ovat mukana valitsemassa jatkoon pääseviä koteja. Lopulliseen kuvastoon pääsevät kodit valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

“Näkisin mielelläni enemmän luovuutta ja rohkeutta suomalaisten sisustamisessa. Sisustus saisi olla oman näköinen eikä naapurin näköinen. Ei ole väliä, mikä on yleinen käytäntö, vaan tärkeintä on, miltä tuote omassa käytössä tuntuu. Kannattaa olla luova ja ennakkoluuloton ja kokeilla yllättäviäkin ratkaisuja”, toteaa tuomaristoon kuuluva, Kotipalapeli-blogia pitävä Rilla.

Suomalaiskotien asiantuntija

IKEA on suomalaiskotien asiantuntija, joka seuraa säännöllisesti, miten sen tuotteita käytetään ihmisten arjessa. Se haluaa tarjoaa uusia vaihtoehtoja sisustaa kotia. Suomalaisten kotien tavaroista keskimäärin noin 14 prosenttia on IKEA-tuotteita (TNS Gallup 2012).

”IKEA on jo vuosia tutkinut asumista ympäri maailmaa kuluttajatutkimusten ja kotikäyntien avulla. Näin voimme palvella ihmisiä paremmin maakohtaisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Esimerkiksi kaikissa maissa ruokailutilat eivät ole keittiössä, kun taas Suomessa on keskimäärin isoja keittiöitä ja samassa tilassa myös ruokaillaan. Kylpyhuoneiden varustukseen kuuluu Suomessa usein pyykkikone, joka puolestaan muualla maailmassa on usein esimerkiksi keittiössä”, kertoo IKEAn markkinointiviestintäpäällikkö Mia Boström.

OIKEA KOTI -kuvasto kootaan IKEA Suomi Facebook -sivulla osoitteessa www.facebook.com/ikeasuomi. Valmis kuvasto julkaistaan siellä  digitaalisena toukokuussa 2013. Tempauksessa voittajat saavat kuvansa Suomen ensimmäiseen yhteisölliseen kodinsisustuskuvastoon sekä harvinaiset paperikappaleet kuvastosta.

 

Lisätietoja:

Mia Boström
Marketing Communications Manager, IKEA Oy
Puh. 040 535 4750
Sähköposti: mia.bostrom(at)ikea.com 

Laura Saksala
PR Manager, IKEA Oy
Puh.: 050 377 6669
Sähköposti: laura.saksala(at)IKEA.com 

www.facebook.com/ikeasuomi

 

IKEA OIKEA KOTI -kuvaston kokoamisessa mukana olevat blogit:

Paras aika vuodesta
www.olivialehti.fi/paras-aika-vuodesta/category/sisustus

Sisusta siis
http://sisustasiis.blogspot.fi

Sitruunahappoa
http://sitruunahappoa-sitruunahappoa.blogspot.co.uk 

Oma Koti Valkoinen
http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2011/08/olohuoneen-bestaa-ja-kurkistus-kaapin-sisalle

Kotipalapeli:
http://kotipalapeli.blogspot.fi

 

IKEA
Ingvar Kampradin 1943 perustama IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. Yrityksen tavoitteena on tarjota parempi arki meille tavallisille ihmisille. Tällä hetkellä 40 maassa toimii yhteensä 338 IKEA-tavarataloa, joista 298 on IKEA-konsernin omistuksessa. Viime vuonna IKEA-tavarataloissa vieraili 776 miljoonaa kävijää, ja IKEA työllistää maailmanlaajuisesti 154 000 työntekijää.  Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. IKEA Oy on valittu vuosina 2011 ja 2012 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -listauksessa. www.IKEA.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs