Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Ifolor pyysi asiakkaitaan mukaan kehitystyöhön – paneeli täyttyi tunneissa

Ifolor Oy

Ifolor pyysi asiakkaitaan mukaan kehitystyöhön – paneeli täyttyi tunneissa

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2014 klo 08:58
Julkaisija: Ifolor Oy

Ifolor otti asiakkaansa mukaan verkkokauppansa kehittämiseen ja tulokset olivat innostavia. Halukkaita oli satoja, ja kehitystyöhön valittiin lopulta sata panelistia. Yhteisö vaihtoi aktiivisesti ajatuksia ja vinkkejä, miten ifolorin kuvatuotteita voi käyttää ja kehittää.

- Paneelin avulla löysimme monia asioita, joita tulemme muuttamaan tuotteissamme ja toimintatavoissamme. Kehitystyö on jo alkanut, toteaa ifolorin markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen.

Ifolorin projektipäällikkö Päivi Pietarinen toteaa, että asiakkaiden odotukset verkkokauppaa kohtaan kasvavat jatkuvasti.

- Suomalaisen verkkokaupan edelläkävijänä uudistamme sekä tuotteitamme että suhdettamme asiakkaisiin. Olemme onnistuneet tähän mennessä hyvin, mikä on näkynyt asiakastutkimuksissa vuosi toisensa jälkeen. Menestyksemme on kiinni siitä, kuinka hyvin täytämme asiakkaidemme odotukset.

Ifolor aikoo jatkaa Facebookissa järjestetyn paneelin kehittämistä ja tehdä tulevaisuudessakin tuotekehitystä asiakkaidensa kanssa.

- Asiakkaamme ovat parhaita asiantuntijoitamme, koska tuotteemme ovat vahvasti mukana ihmisten eri elämänvaiheiden dokumentoinnissa – niin arjessa kuin juhlassakin. Panelistit olivat todella innostuneita ifolorin tuotteista ja niiden kehittämisestä, Ketonen sanoo.

 Vuosia ifolorin tuotteita käyttänyt asiakas kommentoi paneelia:

 - On mahtavaa, että minulta kysytään, miten kuvatuotteita voisi kehittää. Oli myös antoisaa vaihtaa ideoita muiden fanien kanssa.

Paneeli suunniteltiin ja toteutettiin yhteistyössä Era Contentin kanssa.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kuudella markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs