Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Hevoset vaihtavat omistajaa nyt kätevästi uuden palvelun avulla

Heppanetti Oy Ab

Hevoset vaihtavat omistajaa nyt kätevästi uuden palvelun avulla

Tiedote.
Julkaistu: 17.09.2013 klo 07:00
Julkaisija: Heppanetti Oy Ab

Heppanetti Oy Ab toi Suomessa markkinoille uuden hevosten myymiseen keskittyneen palvelun, joka löytyy osoitteesta Heppanetti.fi. Palvelun tarkoituksena on auttaa hevosten ostajia löytämään hakemansa helpommin ja myyjien on palvelun kautta helpompi tavoittaa potentiaaliset ostajat.

Heppanetin kehittäminen on alkanut vuonna 2012

Heppanetti.fi -sivuston toimintaperiaate on yksinkertainen - myyjät ilmoittavat ja ostajat hakevat omien kriteeriensä mukaan rajattuja ilmoituksia. 

- Olemme yhdistäneet Suomalaisen innovatiivisen ajattelun perinteiseen hakukonemaailmaan, kertoo Alex Günsberg, Heppanetti Oy Ab:n toimitusjohtaja. Koska sivuston ensisijainen tarkoitus on helpottaa hevosten myyjien ja ostajien välistä kaupankäyntiä, on sivuston käytettävyyteen ja toimintoihin tuotu mukaan runsaasti myynnillistä näkökulmaa. Siksi sivuston vuonna 2012 aloitettuun kehitystyöhön on hevosasiantuntijoiden lisäksi osallistunut aktiivisesti myös myynnin, markkinoinnin sekä finanssialan osaajia. 

- Esimerkiksi myynnin ja rahoitusalan asiantuntijat ovat tuoneet osaamistaan maailman pörssien toimintalogiikasta. Siksi Heppanetistä on luotu tarkoituksella täysin keskitetty kaupankäyntipaikka, jossa kaikki ilmoitukset perustuvat standardoituihin hakukriteereihin, sanoo Günsberg ja jatkaa; tämä on kaikkien etu, sillä ostajat saavat vertailukelpoista ja helposti tietyillä hevosen ominaisuuksilla etsittävää tietoa. Vastaavasti myyjät saavat ilmoituksilleen aikaisempaa suuremman yleisön. 

Tiivis sosiaalisten medioiden hyödyntäminen on yksi Heppanetin kulmakivistä

Heppanetti.fi on panostanut myös sosiaaliseen mediaan: ilmoitukset, kuvat ja videot voi vaivattomasti jakaa esimerkiksi Facebookissa ja Pinterestissä. Günsberg toivookin saavansa jatkuvaa palautetta Heppanetistä juuri sosiaalisen median kautta; -Hevosalan asiantuntijat ovat usein este- tai kouluratsastuspuolelta, joten toivomme palautetta myös muista ratsastuslajeista. Sivustoa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden palautteen perusteella. 

Lisätietoja antaa:

Oy Heppanetti Ab
Alex Günsberg
+358503312794
alex.gunsberg@heppanetti.com
www.heppanetti.fi

Heppanetti Oy Ab on suomalainen yritys, jonka tarjoaman Heppanetti.fi palvelun avulla hevosten ostajat löytävät helpommin hakemansa ja myyjillä puolestaan on helpompaa tavoittaa kaikki Suomen ostajat.

www.heppanetti.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs