Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Helkama lanseeraa jopo-tarvikkeiden tuoteperheen

Helkama lanseeraa jopo-tarvikkeiden tuoteperheen

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2011 klo 13:30
Julkaisija: Helkama Velox

Kotimainen pyöränvalmistaja Helkama Velox tuo markkinoille sarjan polkupyörätarvikkeita jopo-tuotemerkillä.

Helkama Velox tuo kevään ja kesän aikana markkinoille useita uusia jopoilijoille suunnattuja tarvikkeita.

jopo-tarvikkeiden valikoimaan kuuluvat lanseerausvaiheessa 24-tuumaiset jopo-renkaat, jopo-istuin, jopo-kädensijat, värilliset jopo-ketjut sekä jopo t-paidat.

– Kysyimme jopon Facebook-ryhmältä (jo noin 60 000 jäsentä) minkälaisia tarvikkeita he haluaisivat. Suosituimmiksi nousivat kuluvat tarveosat, kuten renkaat sekä erilaiset tuunausosat, joista nyt tulee markkinoille kädensijat ja ketjut, kertoo Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja Jari Elamo.

jopo-tarvikkeiden tuoteperhe kasvaa kesän aikana vielä jopo-kypärällä, jopo-lukitusketjulla sekä värillisillä jopo-kammilla.

– jopo-tarvikeperhe laajenee kesän aikana muun muassa lukitusketjulla, joka tulee varmasti tarpeeseen. Suomen suosituin polkupyörä lienee myös yksi varastetuimmista. Myöhemmin jopo-tarvikeperheeseen tulee mukaan vielä muitakin tuunausta mahdollistavia osia, kertoo Helkaman tarvikkeista vastaava tuotepäällikkö Janne Vanttaja.

jopo-tarvikkeet ovat jo saatavana hyvinvarustetuista polkupyöräliikkeistä ja Prismatavarataloista.

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo, p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi

Helkama Velox Oy, tuotepäällikkö Janne Vanttaja, p. 044 788 9830, janne.vanttaja@helkamavelox.fi

Mikäli haluat Helkama Veloxin polkupyöriä testeihin tai kuvauksiin, olethan yhteydessä Pirkko Soiniseen, OSG Viestintä, p. 0207 806 839 tai, pirkko.soininen@osg.fi.

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto on noin 61 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 333. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 28 miljoonaa euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyy 7,7 miljoonaa euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 15,6 miljoonaa euroa. Liikevaihdoltaan 10,4 miljoonan euron Suomen Polkupyörätukku on Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Polkupyörätukun pyöräbrändejä ovat muun muassa Insera ja Corratec.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs