Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Haku SAMKin englanninkielisiin koulutuksiin alkaa – Haussa International Business ja Physiotherapy

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Haku SAMKin englanninkielisiin koulutuksiin alkaa – Haussa International Business ja Physiotherapy

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2016 klo 14:41
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Yhteishaku syksyllä 2016 alkaviin vieraskielisiin koulutuksiin on 8.-27.1.2016. Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) on haettavana kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa englanninkielellä toteutettavaa koulutusta:

International Business -koulutuksesta saa valmiudet työskennellä monenlaisissa tehtävissä kansainvälisissä toimintaympäristöissä. Koulutuksessa keskitytään markkinointilogistiikkaan, jakelunhallintaan, yritysanalyyseihin ja palvelumuotoiluun. Täysin remontoitu Rauman kampus tarjoaa modernin ja kansainvälisen opiskeluympäristön. International Business -koulutuksesta valmistuu tradenomeja, Bachelor of Business Administration. Haettavia aloituspaikkoja on 55.

Fysioterapian koulutus avaa mahdollisuuksia työskennellä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Valmistuneilla fysioterapeuteilla on oikeus käyttää asetuksella säädettyä ammattinimikettä fysioterapeutti, Bachelor of Health Care. Fysioterapiaa on tarjottu Porissa englanniksi jo yli 20 vuoden ajan, tällä hetkellä ainoana koko Pohjoismaissa. Haettavia aloituspaikkoja on 20.

Molemmat koulutukset ovat laajuudeltaan 210 opintopistettä. Opinnot kestävät noin 3,5 vuotta. SAMKissa on tarjolla fysioterapian ja liiketalouden koulutusta myös suomen kielellä. Hakemukset koulutuksiin täytetään osoitteessa opintopolku.fi. Yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin on 16.3.–6.4.2016.

SAMKissa on yhteensä n. 400 englanninkielellä opiskelevaa tutkinto-opiskelijaa, jotka edustavat 40 eri kansalaisuutta.

Lisätietoja koulutuksista:

International Business http://hakuopas.samk.fi/study-in-english/international-business/

Physiotherapy: http://hakuopas.samk.fi/study-in-english/physiotherapy/


Lisätietoja:

International Business: lehtori Daniela Tanhua, p. 044 710 3540, daniela.tanhua@samk.fi
Physiotherapy: lehtori Maija Kangasperko. p. 044 710 3466, maija.kangasperko@samk.fi

Hakuasiat: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, p. 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs