Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Haaga Place to Be –malli tuo innovatiivisen ympäristön Haagan kampukselle

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga Place to Be –malli tuo innovatiivisen ympäristön Haagan kampukselle

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 18:37
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian Haagan kampukselle ollaan rakentamassa Haaga Place to Be -toimintamallia, jonka tavoitteena on luoda innovatiivinen oppimisympäristö ja kytkeä elinkeino vahvasti mukaan toimintaan.

Haaga Place to Be on avoin kehittämisalusta, joka yhdistää elinkeinon toimijat, opiskelijat sekä opetuksen ja TKI-toiminnan. Toimintamalli tukee uusien osaamisperustaisten opetussuunnitelmien tehokasta käyttöönottoa ja hyödyntämistä Haaga-Heliassa. Lisäksi tekemisessä on vahva kytkös kaupalliseen toimintaan ja yritysyhteistyöhön. Uuden toimintamallin pohjaksi Haagan kampukselle rakennetaan muun muassa pop up –ravintolaympäristö sekä uusitaan keittiötilat.

Leijona Catering ja Eskimo Finland uudet yrityskumppanit

Leijona Catering ja Eskimo Finland ovat uusimmat yrityskumppanit Haagan Place to Be –toimintamallissa. Leijona Catering on mukana hyvinvointiin ja terveellisyyteen liittyvän ruokapalvelukonseptin kehittämisessä Haagassa. Toimintoja suunnitellaan ensi kevään aikana ja toiminta käynnistyy Haagan kampuksella elokuussa 2016.

Eskimo on kehittänyt innovatiivisen omavalvontajärjestelmän, joka rakennetaan Haagaan kaikille keittiö- ja varastointialueille. Lisäksi Eskimon johtoryhmän ja kumppanien kanssa järjestetään Perfect Kitchen -työpajoja.

Starbucks löytyy jo kampukselta

Haaga Place to Be -toimintamalliin kuuluu myös lokakuussa kampuksella avattu Starbucks on the Go –konsepti. 

Lisätietoja:
Risto Karmavuo, koulutusohjelmajohtaja, Haaga-Helia, risto.karmavuo@haaga-helia.fi, puh
0400 538 740

Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs