Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Haaga-Helian luova toimisto Krea on vuoden paras opetuskäytänne

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian luova toimisto Krea on vuoden paras opetuskäytänne

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2016 klo 15:46
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Suomen ammattikorkeakouluopiskelijoiden liitto SAMOK on valinnut Haaga-Helian luovan toimiston Krean vuoden parhaaksi opetuskäytänteeksi. Palkinto myönnettiin maanantaina 13.6. SAMOK 20 vuotta -juhlaseminaarissa Ostrobotnialla Helsingissä. Lisäksi seminaarissa myönnettiin palkinto vuoden parhaalle ammattikorkeakouluopettajalle.

Perusteena ennakkoluulottomat pedagogiset ratkaisut

Valinta tehtiin SAMOKin keväällä 2016 järjestämän kilpailun perusteella. Kilpailussa haettiin parasta opetuskäytännettä ja parasta opettajaa suomalaisista ammattikorkeakouluista. Ilmiantoja kilpailuun saivat tehdä ammattikorkeakoulujen opiskelijat, henkilökunta ja johto.

Palkinnon taustalla on SAMOKin halu edistää ennakkoluulottomien pedagogisten ratkaisujen käyttämistä ammattikorkeakouluissa. Krea valittiin parhaaksi opetuskäytänteeksi sillä perusteella, että se opettaa yrittäjämäistä asennetta ja opiskelijat saavat monipuolista työelämäkokemusta sekä työllistymistä helpottavia kontakteja luovalle alalle.

Palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa, ja tavoitteena on, että se jaetaan jatkossa vuosittain.

Kreassa opiskellaan työelämälähtöisesti

Luova toimisto Krea perustettiin syksyllä 2015 tukemaan Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden ammatti-identiteetin kasvua ja verkostoitumista. Krea tarjoaa yrityksille markkinoinnin ja viestinnän palveluita, kuten media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia. Krealaiset työskentelevät työelämälähtöisesti Haaga-Helian opettajien valmennuksessa.

”Palkinto on tosi upea tunnustus meille! Kaikista hienointa on kuitenkin se, että Krea auttaa meitä avaamaan opiskelijoille ovia mainos-, viestintä- ja media-alan työpaikkoihin”, iloitsee Haaga-Helian mainonnan ja yritysviestinnän yliopettaja Tanja Vesala-Varttala, joka vetää Krean 13-jäsenistä valmentajatiimiä ja koordinoi yritysprojekteja.

SAMOKin 20-vuotisuhlaseminaarin teemana oli se, miten korkeakoulujärjestelmä voi vastata Suomen yhteiskunnallisiin haasteisiin.

Seminaarissa puhui opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen. Vuoden parhaan opettajan tunnustuksen sai kehitysinsinööri Martti Jokinen, joka palkittiin opiskelijalähtöisestä opetustavastaan tuotantotalouden opinnoissa.

Lisätietoja:
yliopettaja Tanja Vesala-Varttala, e-mail: tanja.vesala-varttala@haaga-helia.fi
http://www.krea.fi/

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs