Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Haaga-Helia Porvoo Campuksen DigiDay-tapahtumassa otetaan digiloikka tulevaisuuteen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia Porvoo Campuksen DigiDay-tapahtumassa otetaan digiloikka tulevaisuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2016 klo 09:53
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Porvoossa otetaan tammikuun lopussa digiloikka tulevaisuuteen, kun Haaga-Helia Porvoo Campuksella järjestetään DigiDay2016-tapahtuma keskiviikkona 27.1. Tapahtuman järjestävät Haaga-Helian opiskelijat, ja sen tavoitteena on tuoda digitaalisen ajan uusimmat trendit ja ilmiöt Haaga-Helian opiskelijoiden ja henkilökunnan tietoisuuteen.

Tapahtumassa esiintyy useita digiajan huippuasiantuntijoita: puhujina ovat Slushin toimitusjohtaja Riku Mäkelä sekä Create Trips -blogin pitäjä, ammattibloggaaja Veera Bianca, jotka edustavat diginatiivia sukupolvea ja start-up-kenttää. Kolmas pääpuhuja, Juho Juhantalo Googlelta, puolestaan raottaa osallistujille digitaalisuuden tulevaisuuden näkymiä.

DigiDayn pääkohderyhmä, Porvoo Campuksen opiskelijat, valmistuvat työelämään, jossa on hallittava sekä verkostoituminen että itsensä digitaalinen brändääminen. Tulevaisuuden työelämävalmiuksiin kuuluu myös itsensä työllistäminen. Tapahtuman aikana järjestettävissä työpajoissa pureudutaan näihin aiheisiin.

Tapahtumassa päästään myös kurkistamaan science fiction -elokuvista tuttuun tulevaisuuteen: Porvoo Campukselle tuodaan nimittäin 3D-tulostin, jonka toimintaperiaatteisiin opiskelijat voivat tutustua käytännössä.

Tapahtumassa on kyse kansainvälisten opiskelijoiden järjestämästä lukukausiprojektista, joka liittyy tapahtumapalveluiden opintoihin. DigiDay järjestetään tänä vuonna toisen kerran.

Lisätietoja: lehtori Monika Birkle, monika.birkle@haaga-helia.fi, puh. 050 406 6715

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Porvoo Campus
Taidetehtaankatu 1
06100 Porvoo
Puh. 040 488 7444
www.haaga-helia.fi

Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs