Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Forum24.fi uudistui oululaisten omaksi yhteisölliseksi mediaksi

Vuole Oy

Forum24.fi uudistui oululaisten omaksi yhteisölliseksi mediaksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2014 klo 08:56
Julkaisija: Vuole Oy

Uudistunut Forum24.fi tuo uudenlaisen kaupunkimedian oululaisten kuluttajien saataville. Uudesta Forum24.fi:sta löytää jatkossa paitsi uutisia ja juttuja, myös alueen yritysten ja kaupunkilaisten tuottamaa sisältöä sekä keskusteluja.

”Nimensä mukaisesti Forum24 luo yhteyden alueen asukkaiden ja yritysten välille, nyt myös reaaliaikaisesti verkossa”, Forum24:n päätoimittaja Martti Turunen kertoo.

Palvelu vastaa kuluttajien tarpeisiin tuomalla alueen tapahtumat, tarjoukset ja muun kaupallisen tarjonnan verkkoon. Aluksi palvelussa on mukana noin 50 oululaista yritystä ja yritysten määrä kasvaa jatkossa. Palvelu laajenee myöhemmin yhteistyössä yritysten kanssa ja lukijapalautteen avulla. Tavoitteena on tehdä palvelusta oululaisten oma olohuone verkossa, jossa voi käydä keskusteluja muiden kanssa ja löytää joka kerta jotain uutta ja kiinnostavaa kotikaupungistaan.

Forum24.fi on kehitetty yhteistyössä oululaisen Vuole Oy:n kanssa. Vuole on vuonna 2009 perustettu sosiaalisen kaupankäynnin pioneeri, joka julkaisi muun muassa Euroopan ensimmäisen Facebook-kaupan vuonna 2010 ja on sen jälkeen palvellut yli tuhatta verkkokauppiasta Suomessa ja ulkomailla. Forum24.fi perustuu Vuolen tänä vuonna julkaisemaan Buzzaar-media-alustaan, joka kytkee yhteen kolme online-liiketoiminnan pääelementtiä: sisällön, yhteisöllisyyden ja verkkokaupan.

”Forum24 on ensimmäisiä paikallismedioita, jotka lähtevät hyödyntämään yhteisöllisyyttä verkkopalvelussaan tällä tasolla”, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Pasi Vuorio kertoo.

”Sivuston menestystä seurataan ympäri maailmaa ja uskomme, että tämä avaa ison markkinan palvelullemme. Pelkästään Euroopassa on yli neljä miljoonaa paikallista yritystä, jotka hyötyisivät palvelustamme”, Vuorio jatkaa.

Vuole työllistää tällä hetkellä kymmenen henkilöä kolmessa eri maassa ja auttaa ennen kaikkea mediataloja ja paikallisia pienyrityksiä menestymään nykyajan digitaalisessa maailmassa.

Lisätietoja:

Martti Turunen, Forum24:n päätoimittaja, puh. 0400 699522.

Pasi Vuorio, Vuole Oy toimitusjohtaja, puh. 040 5503173.

www.forum24.fi

www.vuole.fi

 

Vuole on digitaalisten medioiden kaupallistamiseen keskittyvä Oululainen yritys, joka auttaa mediataloja rakentamaan uutta online liiketoimintaa verkkokaupan ja verkkoyhteisöjen muodossa. Tarjoamme avaimet käteen palvelua ja teknologiaa niin monen kauppiaan verkkokauppakeskuksiin kuin yhteisöllisiin mediaratkaisuihin. Ratkaisumme tarjoaa mediataloille useita eri liiketoimintamalleja, joita media voi tarjota eteenpäin mainostajilleen. Buzzaar ratkaisumme sopii sekä aikakausilehdille että paikallisille medioille, jotka ennestään palvelevat omien alueiden verkkoyhteisöjä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs