Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Fondian Salla Vainio A-lehtien hallitukseen

A-lehdet Oy

Fondian Salla Vainio A-lehtien hallitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2014 klo 11:01
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy on valinnut ylimääräisessä yhtiökokouksessaan yhtiön hallituksen jäseneksi 1.9.2014 alkaen toimitusjohtaja Salla Vainion.

"Salla Vainio on vahva osaaja, jolla on rohkeutta ja kokemusta muutosjohtamisesta. Hänen profiilinsa ja aiemmat työsuhteensa tuovat hallitukseemme juuri sitä vahvistusta, mitä haimme", A-lehtien hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen toteaa.

Salla Vainio toimii tällä hetkellä Fondia Oy:n toimitusjohtajana. Tätä aiemmin hän on työskennellyt pitkään Sanoma-konsernissa sekä IT- ja telekommunikaatioaloilla Suomessa ja Yhdysvalloissa.

”A-lehdet on pärjännyt hyvin muuttuvassa mediamaailmassa ja haluaa aktiivisesti lanseerata uusia konsepteja ja palveluja asiakkailleen. Iloitsen siitä, että saan tulla mukaan palvelemaan perheyhtiöitä, jonka kulttuuri ja arvot ovat vahva pohja tulevaisuudelle”, Vainio kertoo.

A-lehtien hallituksen muodostavat nyt Olli-Pekka Lyytikäinen (hallituksen puheenjohtaja), Anne Lyytikäinen-Palmroth, Yrjö Lyytikäinen, Juho Lipsanen, Sari Mikkonen-Mannila, Salla Vainio ja Pekka Vähähyyppä.

Lisätiedot: A-lehdet Oy, hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, p. 050 414 4546

 

 

 

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. A-lehtien yhtenä strategisena painopisteenä on digitaalisen liiketoiminnan merkittävä kasvattaminen. Tuoreita tulokkaita konsernissa ovat Suomen kattavin sisustustuotteiden verkkokauppa Finnish Design Shop, Suomessa keväällä avattu sisustusportaali Styleroom.fi sekä Suomen paras urheilullisen elämäntyylin blogiyhteisö FitFashion. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs