Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » FIM ja RAY voittoihin Edit-kilpailussa!

A-lehdet Dialogi Oy

FIM ja RAY voittoihin Edit-kilpailussa!

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 10:00
Julkaisija: A-lehdet Dialogi Oy

Aikakausmedian Edit-aikakauslehtikilpailussa palkittiin vuoden 2013 parhaat aikakauslehdet ja tekijät. Dialogin asiakkaita palkittiin kahdessa eri sarjassa.

Palkinnot jaettiin Helsingissä Aikakausmedian vuotuisessa gaalassa 10.4.2014. Kilpailuun osallistui yhteensä 306 työtä, joista voittajat valitsi asiantuntijoista koostunut tuomaristo. Poikkeuksena vuoden aikakauslehden kansi, joka valittiin yleisöäänestyksen perusteella. Finalistien joukossa oli Dialogin tuottamia lehtiä peräti kuusi neljässä eri sarjassa.

Dialogin Raha-automaattiyhdistykselle toteuttama Raymond-lehti vei voiton kategoriassa Vuoden paras aikakauslehden ulkoasu 2013. Tuomaristo perusteli: ”Lehden visuaalisuus, johon on selvästi panostettu, välittää hienosti aiheen tunnelmaa. Taitto ja typografia ovat tinkimättömän viimeisteltyjä. Raikas, rohkea ja hiukan anarkistinenkin ote poikkeaa edukseen valtavirrassa. Riskejä on otettu, ja vaihtelua on välillä niin paljon, ettei uskoisi kaiken olevan saman lehden sivuilla. Värien käyttö tuo veden kielelle.”

Tuomaristo valitsi Vuoden juttutiimiksi 2013 FIM-lehden Oi maamme Suomi -jutun tekijät: Kari Latvanen, Solja Sergelius, Jesper Vuori ja Teemu Väätäinen. Tuomaristo perusteli valintaansa mm. näin: ”Juttutiimin kiinteä yhteistyö jutun suunnitteluvaiheesta lopulliseen tulokseen näkyy jokaisella tasolla. Jutun teksti tukee oivallisia visuaalisia ratkaisuja ja päinvastoin.”

Lisätiedot:

www.dialogi.fi

http://www.aikakauslehdet.fi/aikakauslehtikilpailu/

Toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki 050 4144768

A-lehdet Dialogi Oy on Pohjoismaiden palkituin asiakasmediatalo. Liikevaihtomme vuonna 2013 oli 12,8 miljoonaa euroa. Dialogi on erikoistunut sisältömarkkinointiin ja asiakkaiden tarinoiden kertomiseen eri viestintäkanavissa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs