Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » European Sales Competition testaa opiskelijoiden myyntitaitoja Turussa

Turun ammattikorkeakoulu

European Sales Competition testaa opiskelijoiden myyntitaitoja Turussa

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2014 klo 10:45
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen myyntikilpailu järjestetään Turun AMK:ssa tänään 

Työelämässä tarvitaan nykyään myyntitaitoja kaikilla toimialoilla. Turun ammattikorkeakoulussa vastataan näihin tarpeisiin ja globaaleihin haasteisiin. Korkeakoulun innovaatiopedagogiikan mukaisesti opiskelijoille tarjotaan mahdollisuuksia kansainvälistyä, ja oppia monialaisessa opiskelijajoukossa myyntitaitoja, joiden hallintaa testataan jälleen kansainvälisessä myyntikilpailussa.

Kilpailu järjestetään 27.11.2014 koko päivän kestävänä intensiivisenä myyntitapahtumana, jossa on mukana yrityselämän edustajia yhteistyökumppaneina. Yrityselämästä tulevat myös kilpailun ostajat ja tuomarit.

Opiskelijat ovat opiskelleet syyslukukauden aikana myyntitaitoja ja kansainvälistä kaupankäyntiä monialaisessa ryhmässä, jossa mukana on mm. insinööri- ja myyntityön opiskelijoita, sekä Suomesta että muista eurooppalaisista korkeakouluista. Opiskelijoita on mukana seuraavista korkeakouluista: University of Mondragon (Espanja), Fachhochschule Aalen (Saksa), Universidad del Pais Vasco (Espanja), Universitá Politecnica delle Marche (Italia), Hogeschool van Utrecht (Alankomaat), Karel de Grote Hogeschool (Belgia), Hochschule fur Angewandte Wissenschaften Hamburg (Saksa), Fachhochschoole Coburg (Saksa), Univerzita Pardubice (Tsekin tasavalta) ja Turun ammattikorkeakoulu.

Tiiviin ja kansainvälisen kilpailupäivän aikana opiskelijat osoittavat taitojaan aitoa myyntitilannetta simuloivassa keskustelussa, jonka ammattilaisista koostuva raati arvioi. Myytävänä tuotteena on Piiroinen Oy:n huonekaluja. Ostajina on kansainvälisen kaupan ammattilaisia, ja tuomareina toimivat yrityskumppaneiden ja korkeakoulujen edustajat.

Menestyksekäs kilpailu

Valmistautuessaan kilpailuun opiskelijat ovat kiitelleet oppineensa paljon uutta ja tarpeellista. Jo aikaisempina vuosina kilpailu on kokonaisuudessaan osoittautunut menestykseksi. Yritysten edustajat ovat innolla myös kehittämässä konseptia.

Kilpailua ja konseptia kehitetään jatkuvasti edelleen yhteistyössä partneri-korkeakoulujen; Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Fahhochoschule Wiener Neustadt ja Vlerick Business School –kanssa, ja siihen on saatu Euroopan Unionin tukea Lifelong Learning Programme –ohjelmasta.

 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Pentti Korpela, Turun AMK, Tekniikka, ympäristö ja talous tulosalue;

pentti.korpela@turkuamk.fi, puh: 0400-414 754,  

www.europeansalescompetition.com  

 

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs