Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » ERÄTUKKU JA HULLUNA HIIHTOON YHTEISTYÖHÖN

Erätukku Oy

ERÄTUKKU JA HULLUNA HIIHTOON YHTEISTYÖHÖN

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2016 klo 09:15
Julkaisija: Erätukku Oy

Erätukku Oy laajentaa toimintaansa hiihtoon ja kestävyysurheiluun. Yhtiö on palkannut Mikael Väliheikin rakentamaan pro-tason hiihto- ja juoksuosastot liikkeisiinsä ja sopinut HULLUNAHIIHTOON-nimen käyttämisestä markkinoinnissa ja myynnissä.

Väliheikki on aiemmin toiminut yrittäjänä Muhoksen Sport’in-urheiluliikkeessä. Sport’in Muhos on tunnettu erittäin korkeatasoisesta osaamisesta hiihdossa, juoksussa ja suunnistuksessa. Toiminta-ajatuksena on ollut parhaiden hiihto- ja harrastusvälineiden myyminen kilpaurheilijalle ja toisaalta saman tiedon jakaminen aktiivisille perusharrastajille.  Mm. myytävien suksien laatu on varmistettu valitsemalla tehtaan linjalta tulevista suksipareista itse oman liikkeen myyntiin tulevat sukset. Välineiden tuotekehityksessä Väliheikki on mm. osallistunut Peltosen suksien suunnitteluun. Suunnistuspuolella Väliheikillä on Icebugin kanssa suunniteltu oma suunnistuskenkämalli, joka on ollut käytössä useilla maailmanmestareilla ja huipputason suunnistajilla. Viime vuonna Svetlana Mironova voitti kengällä MM-pronssia pitkällä matkalla.

- Hiihto on välineurheilua jos mikä ja vain oikein valituilla parhailla välineillä saadaan harrastuksesta irti kaikki se ilo mitä onnistunut hiihto- tai juoksulenkki voi tuoda , tuumailee Väliheikki. 

- Olemme jo vuosia pohtineet maastohiihdon ottamista mukaan lajivalikoimaamme. Nyt olemme mielestämme löytäneet sopivan tulokulman näihin lajeihin. Toiminnassa tulemme pitkälti noudattelemaan Mikaelin aiempaa toiminta-ajatusta: parhailla välineillä saa harrastuksista enemmän iloa irti. Innolla lähdemme uutta rakentamaan, kertoo Erätukun toimitusjohtaja Markku Lampela.

Erätukku tekee tulevaan talveen hiihto-osastot Oulun, Rovaniemen, Jyväskylän, Kuopion ja Joensuun liikkeisiin. Juoksu- ja suunnistusvalikoimaa tuodaan vaiheittain alkaen Oulun liikkeestä jo tänä keväänä.  Omaa suunnistuskenkää tulee olemaan saatavilla myös muista liikkeistä. Kaikki tuotteet tulevat olemaan valtakunnallisesti saatavilla myös Erätukun verkkokaupasta.

Hiihdon ja suksien ennakkomyyntipäivät tullaan järjestämään toukokuussa Oulussa ja Jyväskylässä.

Erätukku on suomalaisten yksityishenkilöiden omistama yritys. Erätukulla on valtakunnallisen verkkokaupan lisäksi myymälät 23 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Lisätietoja asiasta antaa toimitusjohtaja Markku Lampela p. 0400 680 430 tai tuotepäällikkö Mikael Väliheikki p. 044 7477 246.

Erätukku - Hirveen hyvä ulkoilukauppa

Erätukku on Suomen johtava ulkoilun, retkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen ostospaikka.

http://www.eratukku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs