Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Elina Warsta kuvitti Centria-ammattikorkeakoulun pienoismaailman

Centria-ammattikorkeakoulu

Elina Warsta kuvitti Centria-ammattikorkeakoulun pienoismaailman

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2014 klo 08:23
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Monesti palkittu kuvittaja ja erityisesti kirjojen kansien suunnittelusta tunnettu kokkolalainen Elina Warsta on kuvittanut Centria-ammattikorkeakoulun yhteen piirrokseen. Kuvan haluttiin ilmentävän niin Centrian strategisia painotuksia, erilaisia toimintoja kuin ympäröivää aluettakin.

- Kuva on ikään kuin Centrian pienoismaailma. Se on täynnä pieniä yksityiskohtia ja symboliikkaa, ja joka kerta kuvaa katsoessa siitä avautuu jotain uutta, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Strategiassaan Centria profiloituu työelämälähtöisyyteen ja turvallisuuteen, jotka molemmat näkyvät kuvassa esimerkiksi läsnä olevina teollisuuslaitoksina, kauppoina, tukkirekkoina, pankkeina, turvaliiveinä ja suojalaseina. Kansainvälisyys on myös vahvasti läsnä kuvassa monin paikoin ihmisinä, lippusiimana ja maapallona.

Centrian opiskelutarjonta sekä tutkimus- ja kehittämispalvelut ovat keskeisesti esillä. Kuvasta löytyy niin kemian koetehdasta, sähköautoa ja robotiikkaa kuin kannattavuuslaskentaa, kirjastoa, haavanhoitoa kuin musisointiakin.

- Yksi tärkeä tarkoitus kuvalla on viestittää tunnelmaa niin kampuksillamme kuin niitä ympäröivällä alueella. Toimimme ihmisen kokoisilla paikkakunnilla, joihin on hyvät kulkuyhteydet ja joissa pääsee kulkemaan polkupyörällä paikasta toiseen. Kuva välittää ihmisten vilinää ja elämää eri harrastuksissa sekä luonnon ja veden läsnäoloa, kuvailee Erkkilä.
 
Centria-ammattikorkeakoulu tulee käyttämään kuvitusta jatkossa messuilla, esitteissä ja muissa painotuotteissa, ilmoituksissa sekä netissä.

(Kuva: Elina Warsta)

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086
Pyydettäessä kuvan saa painoresoluutioisena käyttöön.

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   16
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             517
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs