Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Elina Aalto ja Arto Seppänen A-lehtien johtoryhmään

A-lehdet Oy

Elina Aalto ja Arto Seppänen A-lehtien johtoryhmään

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2013 klo 10:17
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehtien talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.2.2013 alkaen Elina Aalto, joka siirtyy tehtävään TeliaSoneran laajakaistaliiketoiminnan talousjohtajan paikalta. Lisäksi uutena jäsenenä A-lehtien johtoryhmään liittyy Arto Seppänen, joka on aloittanut A-lehtien kehitys- ja IT-johtajana vuoden 2013 alussa.

"Elina Aallon monipuolinen työhistoria tukee hyvin A-lehtien johtoryhmän muuta osaamista. Hänellä on vahva kansainvälinen tausta TeliaSoneran lisäksi Sodexon ja Hennes & Mauritzin talousjohtajan tehtävistä", toteaa A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster. "Aalto tulee vastaamaan talouden lisäksi konsernin HR-toiminnasta", kertoo Blomster.

"Arto Seppäsen myötä saamme A-lehtiin ja johtoryhmätyöskentelyymme vahvaa prosessien ja toiminnan kehittämisen osaamista", jatkaa Blomster. Seppänen on aiemmin toiminut muun muassa kehitysjohtajana Enirossa sekä ja johdon konsulttina Compensator Oy:ssä liiketoiminnan kehittämisen parissa.

A-lehdet Oy johtoryhmän muodostavat Aallon ja Seppäsen lisäksi toimitusjohtaja Juha Blomster, myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Pirjo Nurmilaukas, digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki, Dialogin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki sekä julkaisujohtajat Anne Lyytikäinen-Palmroth ja Eve Vaasmaa.

Lisätietoja: A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Juha Blomster, 050 414 4201.

 

 

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy, A-kustannus Oy, A-meediagrupp OU ja Markkinointiviestintä Dialogi Oy. Konsernin henkilöstön määrä on 500 ja liikevaihto noin 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, noin 40:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä verkkopalvelua. Emoyhtiö A-lehdet Oy täyttää tänä vuonna 80 vuotta.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs