Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Digitaalisen ympäristön muutokset luovat Verkkoverstaalle mahdollisuuksia kasvuun

Miktech Oy

Digitaalisen ympäristön muutokset luovat Verkkoverstaalle mahdollisuuksia kasvuun

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 09:00
Julkaisija: Miktech Oy

Mikkeliläinen digitoimisto Verkkoverstas kulkee alallaan tietoisesti vastavirtaan: yhtiö rakentaa digitaalisia ratkaisuja täysin räätälöitävälle alustalle eikä kaupallisten moduulien ja suosituimpien sisällönhallintajärjestelmien varaan. Verkkoverstaan vahvuus on oma ohjelmointiosaaminen, jonka avulla esimerkiksi verkkosivustoon voidaan liittää monipuolisesti erilaisia digitaalisia kanavia, työkaluja ja välineitä. Ratkaisuja on myös helppo muokata digitaalisen ympäristön kehittyessä.

– Räätälöidyt ratkaisut vaativat osaamista ja aikaa, mutta käyttämämme vapaaseen lähdekoodiin perustuvan alustan avulla digitaalisista kanavista voidaan rakentaa juuri sellainen kokonaisuus, mitä asiakas tarvitsee. Samalla järjestelmällä voidaan hallita esimerkiksi verkkosivuja ja yrityksen näyteikkunassa olevan info-TV:n sisältöä. Myös myynnin tai asiakashallinnan työkalut voidaan liittää järjestelmään, selvittää Verkkoverstaan toimitusjohtaja Kimmo Hartikainen.

Markkinointiviestintä keskittyy yhä enemmän digitaalisiin kanaviin. Samalla digitaalinen ympäristö muuttuu nopeasti, ja yritysten on kyettävä reagoimaan muutokseen. Oma ohjelmointiosaaminen tuo tässä tilanteessa Verkkoverstaalle joustavuutta ja kilpailuetua, joka tukee yhtiön kasvutavoitteita.

– Mobiililaitteiden yleistyminen on esimerkki digitaalisen ympäristön muutoksesta – verkkosivuja selataan nykyään jo enemmän mobiililaitteilla kuin pöytäkoneilla. Google on reagoinut trendiin muuttamalla algoritmejään: mobiilioptimoidut sivustot sijoittuvat nyt korkeammalle hakutuloksissa, kun haku on tehty mobiililaitteella. Vastaavasti optimoimaton sivusto painuu tuloksissa.

Kuluttajat ovat reagoineet muutoksiin yrityksiä nopeammin. – Yritysten digitaalisiin ratkaisuihin kohdistuu tänä päivänä paljon odotuksia. Verkkosivusto ei riitä, vaan sivujen tulee toimia mobiililaitteilla, löytyä hakutulosten kärjestä ja generoida liidejä. Sisällön on oltava ajankohtaista, ja ostosten sekä joskus asioinninkin pitää onnistua verkossa. Myös sosiaalinen media pitää kytkeä mukaan. Asiakkaat tekevät ostopäätöksiä verkossa, ja tässä kilpailussa heikoilla ovat ne yritykset, joiden digitaaliset työkalut on tehty 10 vuotta sitten.

Verkkoverstas on reagoinut pienten yritysten haasteisiin kehittämällä niille starttipaketin, jolla verkkomarkkinointivälineet saa helposti ja edullisesti hyvään kuntoon. Samalla Verkkoverstas panostaa myös omaan kehitystyöhönsä. Digitaalisuus luo mahdollisuuksia uusille ja innovatiivisille palveluille, joiden rakentamisessa Verkkoverstas haluaa olla mukana.

Lisätiedot:

Kimmo Hartikainen, toimitusjohtaja, Verkkoverstas Oy, 050 5406578, kimmo.hartikainen@verkkoverstas.fi

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Miktech Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@miktech.fi

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Verkkoverstas Oy on mukana "Lean startup -ketterä kehittämisohjelma" -hankkeessa. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Mikkelin kaupunki ja yritykset. Hankkeelle on haettu rahoitusta Etelä-Savon maakuntaliitolta.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs