Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Digitaalinen mainosverkosto tuo uusia mahdollisuuksia mainostajille

Clear Channel

Digitaalinen mainosverkosto tuo uusia mahdollisuuksia mainostajille

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2014 klo 10:52
Julkaisija: Clear Channel

Clear Channel vaihtaa osan pääkaupungin teiden varsilla olevista mainostauluista uusiin digitaalisiin Panorama-laitteisiin. Ainutlaatuiset näytöt mahdollistavat vaikuttavat mainoskampanjat, jotka tavoittavat merkittävän määrän pääkaupunkiseudun kuluttajista. Uusi tekniikka mahdollistaa myös reaaliaikaisen, vuorokauden ajankohtaan kohdistuvan markkinoinnin sekä ajankohtaisen yleishyödyllisen viestinnän.

Keväällä Suomeen lanseerattu, kaupunkikuvaa ja markkinointiviestintää rikastuttava digitaalinen mainosratkaisu kattaa koko maan ja vahvistuu nyt merkittävästi myös pääkaupunkiseudulla. Kahtatoista Helsingissä sijaitsevaa mainospintaa asennetaan parhaillaan.

Uusi digitaalinen kadunvarsimainonta mahdollistaa entistä ajankohtaisemman markkinoinnin, joka tavoittaa kuluttajat siellä, missä eniten liikutaan. Ratkaisu hyödyttää myös kaupunkilaisten arkea, sillä näyttöjä voidaan käyttää myös yleishyödylliseen viestintään, esimerkiksi kertomaan poikkeavista liikennejärjestelyistä, hätätilanteista, kaupungin tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tämän lisäksi ratkaisu sisältää muun muassa seuraavat ominaisuudet:

• Joustava päivitettävyys vuorokauden ajan tai esimerkiksi sään mukaan mahdollistaa ajankohtaisen sisällön tarjoamisen.

• Digitaalinen kuva on vaikuttava ja mahdollistaa täysin uudenlaisia, tilanteessa kiinni olevia kampanjoita. Lyhyempi minimimainosaika tarjoaa mahdollisuuksia erilaiseen mediamixiin.

• Valtakunnallinen verkosto mahdollistaa alueellisen ketjutuksen ja tarkemman kohdennuksen. Tämä tarkoittaa alueen asukkaiden ja alueella liikkuvien kuluttajien kannalta merkityksellisempää mainontaa ja viestintää kuin aiemmin.

”Ihmiset ovat tottuneita nopeaan tiedonkulkuun, ja digitaalisen näytön reaaliaikaisuus ja helppo päivitettävyys mahdollistavat, että mainonta ja viestit tavoittavat autoilijat tehokkaasti”, kertoo Timo Tammi, Clear Channel Suomen toimitusjohtaja.

Uudet digitaaliset näytöt nousevat aluekeskusten vilkkaimmille paikoille, muun muassa teiden liittymiin ja markettialueille. Panorama-näyttöjen määrä on kaksinkertaistunut keväästä: 26 suomalaiskaupungissa on nyt 77 laitetta.

 

Lisätietoja:

Timo Tammi, toimitusjohtaja, Clear Channel Suomi, puh. 0207 312 001, timo.tammi@clearchannel.fi

 

 

Clear Channel Outdoor (CCO)

Clear Channel Outdoor on yksi mailman suurimmista ulkomainosyhtiöistä, joka tavoittaa yli puoli miljardia ihmistä joka kuukausi maailmanlaajuisen verkoston kautta ulottuen 30 maahan viidessä maanosassa. Clear Channel Outdoor on erikoistunut luomaan innovatiivisia ja innostavia ulkomainosratkaisuja yhteistyössä mainostajien kanssa soveltamalla tehokkaita keinoja, joiden avulla brändit voivat sitouttaa kuluttajia. Clear Channel Outdoor on myös edelläkävijä ulkomainosvälineiden ja digitaalisen teknologian yhdistämisessä. www.clearchannelinternational.com, www.clearchannel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs