Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Dialogi jälleen voittoisana!

A-lehdet Dialogi Oy

Dialogi jälleen voittoisana!

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2013 klo 09:15
Julkaisija: A-lehdet Dialogi Oy

 A-lehtien Markkinointiviestintä Dialogin toteuttamat asiakaslehdet Kotkamills ja FIM palkittiin Antalis Design & Print Awards -kilpailussa Vuoden asiakaslehti -sarjassa kullalla ja hopealla!

Antalis Design & Print Awards on kirjapainoille, mainos- ja suunnittelutoimistoille sekä painotöiden tilaajille tarkoitettu kilpailu. Helsingissä 14.2.2013 järjestetyssä kilpailussa palkittiin töitä neljässä eri sarjassa: Vuoden vuosikertomus, Vuoden asiakaslehti, Vuoden painotyö sekä Vuoden kirja. Dialogi osallistui töillään sarjaan Vuoden asiakaslehti.

Kilpailussa tuomaristo arvioi painotyön visuaalista ilmettä, painojäljen laatua ja virheettömyyttä sekä paperin mahdollisuuksien hyödyntämistä. Kotkamillsin painosta vastaa SP-Paino Oy ja FIM-lehden painaa Punamusta.

Dialogin toteuttama Kotkamills-lehti palkittiin Vuoden asiakaslehti -sarjassa kullalla. Tuomaristo kommentoi: ”Kotkamillsissä on kansainvälinen tunnelma. Kannessa on busineksen tuntu. Lyhyitä kuvallisia tarinoita – rohkea asiakas uskaltaa leikkiä tuotteillaan ja brändillään. Ehdottomasti asiakaslehtisarjan voittaja, kiistaton ykkönen.”

Suomalaisen sijoituspalvelutalo FIMin asiakkaille ja sidosryhmille suunnattu FIM-lehti palkittiin samassa, Vuoden asiakaslehti -sarjassa hopealla. Tuomaristo kiitteli siitä, että lehdessä on leikkisästi painavaa asiaa. Kuvat ovat onnistuneita ja mainokset istuvat hyvin kokonaisuuteen.

”Kotkamillsin ja FIMin kanssa yhdessä tehty konseptointityö, yhdistettynä Dialogin luovuuteen, tuotti jälleen loistavia tuloksia. Meille tärkeintä on asiakkaan liiketoiminnan kasvattaminen asiakasviestinnän avulla”, Dialogin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki sanoo.

 

Lisätiedot:

www.dialogi.fi

Dialogin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki 050 4144768

Markkinointiviestintä Dialogi Oy on A-lehdet Oy:n tytäryhtiö ja Suomen suurin asiakasmediatalo. Liikevaihtomme vuonna 2011 oli 17,4 miljoonaa euroa. Dialogi on erikoistunut sisältömarkkinointiin ja asiakkaiden tarinoiden kertomiseen eri viestintäkanavissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs