Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Demi vahvistaa brändiään - aloittaa yhteistyön YouTube-vaikuttajien kanssa

A-lehdet Oy

Demi vahvistaa brändiään - aloittaa yhteistyön YouTube-vaikuttajien kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 09:08
Julkaisija: A-lehdet Oy

Nuorten naisten suosikkibrändi Demi lanseeraa marraskuussa YouTube-yhteisön, johon kuuluu joukko suomalaisia tubettajia.

Demin YouTube-yhteisö kerää yhteen suosittujen suomalaistubettajien kanavat, jotka ovat Iinaps, Sleeping Beauty, Twice As Nice, DitaBibiana, By Selma, Ia J, Ronja G ja Tanjaelviira. Demin YouTube-kanavat tavoittavat yhteensä yli 220 000 tilaajaa.

”Tubettajat ovat nousseet nuorten keskuudessa perinteisten viihdetähtien kaltaisiksi supertähdiksi. Suuri osa Demin lukijoista seuraa eri YouTube-kanavia päivittäin, ja tytöt ovat toivoneet, että tubettajat näkyvät myös Demi-brändin yhteydessä”, Demin päätoimittaja Anni Lintula kertoo.

Demin toimitus on innoissaan yhteistyöstä lahjakkaiden sosiaalisen median vaikuttajien kanssa. ”Nuoret suhtautuvat YouTube-videoiden tekemiseen intohimoisesti. Kyseessä on monille tytöille tärkeä harrastus, josta saattaa tulla tulevaisuudessa jopa ammatti”, Lintula kertoo.

Demin tubettajat näkyvät Demin kaikissa brändikanavissa, kuten Demi-lehdessä ja Demi.fissä osoitteessa www.demi.fi/vlogit. Demi tekee YouTube-tähtien kanssa myös yhteistyövideoita, joiden sisältö suunnitellaan Demin toimituksen kanssa. ”Olen lukenut Demiä monta vuotta ja se on suosikkilehteni. On upeaa olla mukana Demin yhteisössä ja päästä tekemään yhteistyötä Demin toimituksen kanssa”, Iinaps-kanavaa pitävä Iina Lehtimäki kertoo.

Mainostajalle Demin tubettajaverkosto tarjoaa mahdollisuuden tehdä sisällöllistä yhteistyötä YouTube-vaikuttajien kanssa. Kaupallisten yhteistyövideoiden lisäksi tubettajien kanssa voi tehdä laajoja monimediakampanjoita.

”On hienoa aloittaa yhteistyö lahjakkaiden YouTube-vaikuttajien kanssa. A-lehdissä on vahva osaaminen kaupallisesta yhteistyöstä bloggaajien kanssa ja nyt pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä yhteistyötä tubettajien kanssa”, A-lehtien Sales Labin johtaja Sanna Walden sanoo.

Tutustu: www.demi.fi/vlogit

Lisätietoja

A-lehdet Oy, Demin päätoimittaja Anni Lintula

050 414 4233, anni.lintula@a-lehdet.fi

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy, sisältömarkkinointitalo A-lehdet Dialogi Oy, Finnish Design Shop ja mainosverkkoratkaisuihin erikoistunut Improve Media Oy.

Demi on nuorten naisten suosikkibrändi, jonka kokonaistavoittavuus on 250 000 (KMT Kevät 2015). Demin sosiaalisen median kanavat, Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat ja WhatsApp, tavoittavat viikoittain lähes 100 000 seuraajaa. Demin yhteistyötubettajien YouTube-kanavat tavoittavat yhteensä yli 220 000 tilaajaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs