Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Burger Kingin Suomen Facebook-sivu avattiin

Restel Oy

Burger Kingin Suomen Facebook-sivu avattiin

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2013 klo 10:35
Julkaisija: Restel Oy

Burger Kingin Suomen Facebook-sivut on nyt avattu. Sivulla kerrotaan ajankohtaisia kuulumisia Burger Kingin Suomen valloituksesta ja vastataan tulevia asiakkaita mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin.

Restel kertoi toukokuun alussa tuovansa kauan kaivatun kansainvälisen hampurilaisketjun Burger Kingin Suomeen. Ensimmäinen Burger King -ravintola avataan vuoden vaihteen tienoilla Helsingissä. Tarkkaa paikkaa ei ole vielä päätetty.

Suomen Burger Kingin Facebook-sivulla kerrotaan ajankohtaisia kuulumisia projektin etenemisestä. Sivuilla tiedotetaan esimerkiksi, missä päin Helsinkiä avataan ensimmäinen Burger King -ravintola ja millainen on Burger Kingin paikallinen ruokalista. Sivulla on tarkoitus järjestää myös esimerkiksi kilpailuja, arvontoja, kyselyjä ja tietovisailuja.

 Avasimme Facebook-sivun pitääksemme yhteyttä tuleviin asiakkaisiimme. Haluamme pitää kaikki Whopper-hampurilaista kaipaavat suomalaiset ajan tasalla kuulumisistamme”, kertoo Restelin ravintolatoimialan johtaja Leena Turunen.

Restel Oy:llä on Burger Kingin kanssa Suomen markkinat kattava master franchise -sopimus. Burger King -ravintolat ovat alkuun Restelin omaa liiketoimintaa, mutta tulevaisuudessa sopimus mahdollistaa ravintolaverkoston laajentamisen itsenäisten yrittäjien kanssa tehtävillä sub-franchising -sopimuksilla. Tavoitteena on luoda valtakunnan kattava verkosto.

Parhaillaan haetaan Burger Kingin Suomen ketjujohtajaa. Restel rekrytoi Burger King -ravintoloihin syksystä alkaen kymmeniä työntekijöitä, ja henkilöstötarve kasvaa verkoston laajentuessa.

Lisätietoja:

Leena Turunen, toimialajohtaja, ravintolat, Restel Oy, puh.044 545 0545

Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 64 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Grillsson, Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut. Restelin ravintolatarjonnasta löytyy myös yksilöllisiä ravintoloita, kuten Foija Turussa, Sampo Kuopiossa ja Brasserie Le Havre Helsingissä.

BURGER KING

Vuonna 1954 perustettu Burger King on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 13 000 ympäri maailmaa 88 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Noin 97 prosenttia BURGER KING -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. Lisätietoa saatavilla osoitteessa www.bk.com sekä myös Facebookissa ja Twitterissä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs