Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Blues Espoo ja Terveystalo yhteistyöhön

Terveystalo

Blues Espoo ja Terveystalo yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2012 klo 13:56
Julkaisija: Terveystalo

Blues Espoo ja Terveystalo ovat sopineet yhteistyöstä seuran jäsenten urheilutapaturmien ja terveyden hoitamisessa sekä markkinointiyhteistyöstä. Terveystalo toimii seuran terveydenhuollon pääyhteistyökumppanina. Sopimus on solmittu kahdeksi vuodeksi.

Espoo Blues on espoolainen SM-liigassa pelaava jääkiekkoseura, joka on pelannut koko olemassa olonsa ajan SM-liigaa. Vuonna 1984 perustettu seura tunnettiin aluksi nimellä Kiekko-Espoo. Blues Espoo saavutti ensimmäisen SM-hopeansa kaudella 2007–2008 ja toisen hopeansa kaudella 2010–2011. Blues Espoon junioritoiminta on jääkiekossa yksi Suomen laajimmista. Blues Espoo on saavuttanut Aaro Kivilinnan muistopalkinnon parhaana seurana vuosina 2007, 2009, 2011 ja 2012.

Terveystalo vastaa Blues Espoon pelaajien terveydenhoidosta sekä äkillisten tapaturmien hoidosta. Sopimuksen piiriin kuuluvat kaikki seuran jäsenet sekä heidän lähiomaisensa. Terveyspalvelut järjestetään Terveystalo Kampin yksikössä Helsingissä. Urheilijoille tarkoitettujen SPORT-palvelujen lisäksi Terveystalo Kampissa on mahdollisuus erikoislääkäripalveluihin, kuvantamiseen sekä leikkauksiin ja laboratoriopalveluihin. Terveystalo Kamppi on monipuolinen lääkärikeskus-sairaala, joka on avoinna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Pääkaupunkiseudulla seuran urheilijoiden käytössä on myös Terveystalon Leppävaaran yksikkö. Terveystalolla on valtakunnallisesti lähes 160 toimipaikkaa, jotka palvelevat Bluesin pelaajia äkillisissä tapaturmissa ja sairastumistapauksissa esimerkiksi pelimatkoilla.

Terveystalon SPORT-palvelut painottuvat erityisesti äkillisten loukkaantumisten ennaltaehkäisemiseen ja auttavat urheilijoita ja liikkujia urheilutavoitteiden saavuttamisessa. Terveystalon teettämän Urheiluterveys 2012 -tutkimuksen mukaan jääkiekkoilijoille sattuu tapaturmia jonkin verran muita urheilijoita enemmän.

− Jääkiekossa tyypillisiä vammoja ovat polvi- ja olkapäävammat, myös pienemmät kolhut ja ruhjeet kuuluvat lajiin. Valitettavasti päänalueen taklaukset lisäävät jääkiekkoilijoiden aivotärähdysriskiä. Oikeanlainen perusharjoittelu ja lihashuolto ovat avainasemassa rasitusvammojen ja loukkaantumisten välttämisessä. Lisäksi olemme sopineet Terveystalon kanssa yhteisestä tavoitteesta ennaltaehkäistä loukkaantumisia sekä kehittää loukkaantuneiden pelaajien kuntoutusta, kertoo Blues Espoon toimitusjohtaja Petri Pusa.

Urheiluterveys 2012 -tutkimuksen mukaan Terveystalo SPORT on huippu-urheilijoiden mielestä Suomen laadukkain terveydenhuollon palveluiden tuottaja Suomessa.

− Toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden urheiluseurojen kanssa ja tunnemme urheilussa syntyvät vammat ja vaivat sekä niiden erityispiirteet. Hoitoketjuumme kuuluu tapaturmapäivystys, lääkäripalvelut, laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä leikkaukset ja kuntoutus. Huolehdimme myös seurojen terveystarkastuksista, SPORT-palveluista vastaava Terveystalon johtaja Marco Hautalahti kertoo.

Terveydenhuollon ammattilaisilla on merkittävä rooli myös juniorikiekkoilijoiden fyysisen kehityksen tukemisessa.

− Terveystalo vastaa seuran A-, B- ja C-junioreiden terveystarkastuksista. Olemme tyytyväisiä, että voimme toimia terveitä urheilullisia arvoja edustavan Blues Espoon terveydenhuollon pääyhteistyökumppanina. Uskomme, että kumppanuudella voi parhaimmillaan olla merkittävä vaikutus espoolaiseen urheiluterveyteen huipuista harrastajiin, Hautalahti jatkaa.

Valtakunnallisen SPORT-asiantuntijaverkoston avulla Terveystalo tarjoaa urheilijoille ja liikkujille urheilijan tarvitsemat kokonaisvaltaiset terveyspalvelut. Palveluketju tarjoaa asiakkaalle vaivattoman hoitokokonaisuuden ja tähtää nopeaan paranemiseen.

− Urheilijan hoidosta Terveystalossa vastaa moniammatillinen asiantuntijatiimi, jossa on mukana lajin tuntevan urheilulääkärin lisäksi esimerkiksi ravitsemus- ja fysioterapeutti sekä tarvittaessa muita asiantuntijoita, ortopedian ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri Tapio Kallio Terveystalosta lisää.

Lisätietoja:

Terveystalo, johtaja Marco Hautalahti, puh. 050 560 3850, marco.hautalahti@terveystalo.com
Jääkiekko Espoo Oy / Blues Espoo, toimitusjohtaja Petri Pusa, puh. 050 589 0500, petri.pusa@blues.fi

 

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti noin 6 000 terveydenhuollon ammattilaista. www.terveystalo.com


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs