Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Benemen vie suomalaista B2B-osaamista maailmalle - Tekes mukana tukemassa kasvua

Benemen

Benemen vie suomalaista B2B-osaamista maailmalle - Tekes mukana tukemassa kasvua

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2013 klo 09:46
Julkaisija: Benemen

Yrityksille kommunikaatioratkaisuja tarjoava Benemen kansainvälistyy. Tekes on mukana tukemassa kasvua.

Muun muassa Fonectan ja Terveystalon asiakkaikseen lukeva yrityskommunikaatioratkaisuihin erikoistunut Benemen on lokakuussa 2013 aloittanut paikallisen markkinoinnin ja myyntityön Hollannissa. 

Neuvottelut ovat käynnissä myös Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa ja tavoitteena on myynnin aloittaminen myös näillä markkina-alueilla tämän vuoden puolella. Tekes on myöntänyt Benemenille ”Nuoret innovatiiviset yritykset ” -rahoituksen, jolla tuetaan Benemenin kasvua ja kansainvälistymistä.

Mitä Benemen tekee?

Benemenin kommunikaatioratkaisu on yhtenäinen alusta, joka sisältää matkapuhelinliittymät, Contact Center -palvelut, raportointipalvelun ja yhdistetyn viestinnän ratkaisun pikaviesteihin, työpöydänjakoon, audio- ja videokonferensseihin sekä VoIP-puheluihin. Benemen siis vastaa haasteeseen, jonka pirstaloituneesta palvelukentästä johtuva tehottomuus on aiheuttanut yrityksille. Benemen tuo ennen ainoastaan suuryritysten tavoitettavissa olevat kommunikaatioratkaisut myös pienten ja keskisuurten yritysten ulottuville. Benemenin taustalla ovat samat henkilöt, jotka veivät Wicom Communications Contact Center -ratkaisun Länsi-Euroopan markkinoille 2000-luvulla.

Miksi Hollanti?

Hollanti tarjoaa vahvan ja elinvoimaisen markkina-alueen Benemenille. Suomessa vanhanaikaisiksi mielletyt puhelinvaihteet ovat edelleen arkipäivää Länsi-Euroopassa. Yrityksissä käytössä olevat järjestelmät ovat toisistaan irrallaan ja niistä maksetaan kallista hintaa hyötyyn nähden. Teknologioita ei ole yhdistetty samaan yhtenäiseen ratkaisuun ja niin sanottu saarekkeisuus järjestelmien välillä aiheuttaa tehottomuutta.

Hollannin markkina-alueella on hyvät edellytykset toimia, sillä paikalliset operaattorisopimukset on saatu neuvoteltua järkeviksi ja Benemenin palvelut saadaan asiakkaan näkökulmasta houkuttelevasti myyntiin.

”Suomalaisella teknologiaosaamisella on Hollannissa hyvä maine ja Benemen on otettu hyvin vastaan. Uudenlainen näkemys markkinoille on tervetullut”, toteaa Benemenin hallituksen puheenjohtaja Jouni Purontaus.

"On jännittävää saada Benemen Hollantiin. Benemen tarjoaa todellisia innovaatioita keskisuurten yritysten markkinoille. Benemenin Hollannin tiimi on ylpeä saadessaan olla ensimmäinen toimittaja Alankomaissa joka tarjoaa aidosti integroidun alustan lankaverkkoon, matkapuhelinliittymiin ja yhdistetyn viestinnän ratkaisuun Microsoft Lynciin. Vastaanotto on ollut yrityksissä kaikkialla samanlainen: miksi Benemenin tarjoamaa alustaa ei ole ollut saatavilla aikaisemmin?" kertoo Hollanin myyntijohtaja Luc Zuidhof. 

English version of the press release can be read:

http://www.epressi.com/tiedotteet/benemens-b2b-communication-solution-go-international.-tekes-gives-its-support-to-benemens-growth-plans.html

 

Yhteystiedot:

Benemen Oy

Jouni Purontaus, hallituksen puheenjohtaja

jouni.purontaus@benemen.com, +358 500 406 439

Benemen Nederland B.V.

Luc Zuidhof, Sales Director

luc.zuidhof@benemen.com, +310(0)20 369 0062

Benemen Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen operaattoririippumaton B2B-kommunikaatioratkaisuja tarjoava yritys. Avainhenkilöillä on pitkä kokemus yritysten kommunikaatioratkaisujen markkinoista ja tuotekehityksestä. Benemen liikevaihdon kasvu oli 73 prosenttia tilikaudella 2012. www.benemen.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs