Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Bauer Media ostaa MTV:n radioliiketoiminnan

Bauer Media Oy

Bauer Media ostaa MTV:n radioliiketoiminnan

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2015 klo 14:15
Julkaisija: Bauer Media Oy

Novasta tulee Bauer Median radiokanava

Bauer Media Oy ostaa MTV:n radioliiketoiminnan eli radiokanava Novan sekä Novan, NRJ:n ja Nostalgian myynti- ja markkinointitoiminnot. 

Bauer Media Oy on Suomen johtava kaupallinen radiotoimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice, Iskelmä, Radio City, Radio Pooki, Radio Jyväskylä ja Play Radio. Nyt myös Nova siirtyy Bauer Median omistukseen. Valtioneuvosto on tänään hyväksynyt radiotoimiluvan siirron. MTV:n radioliiketoiminnan työntekijät siirtyvät Bauer Medialle vanhoina työntekijöinä kaupan vahvistuttua.

– Novan mukaantulon myötä tavoitamme yhä laajemman joukon suomalaisia. Asemamme kaupallisen radion ykköstoimijana edellyttää meiltä jatkuvaa uudistumista ja muuttuviin tilanteisiin mukautumista, sanoo Bauer Media Oy:n toimitusjohtaja Leena Puntila

– Myymme radioliiketoimintamme, koska tahdomme keskittyä omassa ydinliiketoiminnassamme yhä vahvemmin niin televisiopalveluiden kuin uusien digitaalisten liiketoimintojen, kuten MTV Katsomo -palvelun, kehittämiseen, kertoo vuoden loppuun asti MTV:n toimitusjohtajana toimiva Jani Koskinen.

Novan vahva uutistarjonta säilyy kaupan myötä. Novalla kuullaan myös jatkossa MTV:n uutisia, joita Bauer Media ostaa MTV:n uutisia tuottavalta Mediahubilta. MTV:n uutisia kuullaan tulevaisuudessa myös muilla Bauer Median radiokanavilla. 

MTV:n ja Bauer Median tavoitteena on tehdä strategista yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin sekä sisältöjen osalta. Kumppanuuksien myötä MTV pystyisi tarjoamaan asiakkailleen myös jatkossa radiomainontaa sisältäviä laajoja monimediaratkaisuja.

Lisätietoja:

Leena Puntila
Toimitusjohtaja
Bauer Media Oy
Puh. 0400527686
Sähköposti: leena.puntila@bauermedia.fi

Jani Koskinen
Vt. toimitusjohtaja
MTV
Puh. 0405083749
Sähköposti: jani.koskinen@mtv.fi

Yhteydenottopyynnöt MTV:lle:

Elina Syrjänen
Viestintä Oy Drum
Puh. 0456396744
Sähköposti: elina.syrjanen@drum.fi

Bauer Media Oy

Bauer Media Oy on kaupallinen radioyhtiö, johon kuuluvat valtakunnalliset radiokanavat The Voice, Iskelmä ja Radio City sekä paikallisradiot Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä. Bauer Media Oy panostaa vahvasti laadukkaisiin online-sisältöihin ja radiokanavien online-yhteisöt ovat maan suosituimpia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 17 M€. Bauer Media Oy työllistää Suomessa noin 130 media-alan ammattilaista. Yhtiö on sijoittunut erinomaisesti Great Place To Work -tutkimuksessa ja sen tavoitteena on olla Suomen paras media-alan työpaikka.

Bauer Media Oy kuuluu Bauer Media Groupiin. Bauer Media Group on suurin radiotoimija Pohjoismaissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs