Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Avainapteekkien asiakaslehdet Dialogiin

A-lehdet Dialogi Oy

Avainapteekkien asiakaslehdet Dialogiin

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2013 klo 11:30
Julkaisija: A-lehdet Dialogi Oy

A-lehdet Dialogi Oy sai kustannettavakseen Avainapteekkien asiakaslehdet.

Avainapteekit on Suomen toiseksi suurin koko maan kattava yksityisten apteekkien muodostama ketju, jolla on yhteensä 87 toimipistettä. Avainapteekkiketju toimii apteekkitoiminnan vahvana uudistajana ja kehittäjänä, ja ketju panostaa näkyvästi omaan avainasiakasohjelmaansa.

Osana avainasiakasohjelmaa ketju julkaisee kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää Apoteekki-asiakaslehteä. Apoteekki on 52-sivuinen, ja se on versioitu apteekkikohtaisesti, jolloin jokaisella apteekilla on oma yksilöity lehtensä. Apoteekki on Suomen suurin terveysalan julkaisu. Sen painos on yli 550 000 kpl. Lehteä jaetaan  apteekkien toimialueiden kotitalouksiin ja lisäksi lehti on jaossa kaikissa Avainapteekeissa. Yhteistyö sisältää myös verkkoartikkeleiden tuotannon Avainapteekit.fi -sivustolle.

"Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että Avainapteekit vahvana kotimaisena toimijana ja apteekkitoiminnan kehittäjänä Suomessa valitsi meidät yhteistyökumppanikseen. Lähdemme innolla kehittämään edelleen lehteä sekä tuottamaan uutta sisältöä monikanavaisesti", sanoo Dialogin asiakkuusjohtaja Matti Huttunen.

"Haluamme kehittää asiakasviestintäämme vielä paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Olemme vakuuttuneita, että A-lehdet Dialogi Oy:n kanssa voimme tuottaa entistäkin korkealaatuisempaa ja asiantuntevampaa sisältöä niin Apoteekki-lehteen kuin verkkosivuille. Samassa yhteydessä uudistamme verkkosivustomme ilmeen ja jatkossa sivuja on helppo lukea myös mobiililaitteilla", toteaa Avainapteekkien toimitusjohtaja Kim Nummila.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki, A-lehdet Dialogi Oy, 050 414 4768

Toimitusjohtaja Kim Nummila, Avainapteekkien Markkinointi Oy, 040 508 3398

www.dialogi.fi

A-lehdet Dialogi Oy on Pohjoismaiden palkituin asiakasmediatalo. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 12,9 miljoonaa euroa. Dialogi on erikoistunut sisältömarkkinointiin ja asiakkaiden tarinoiden kertomiseen eri viestintäkanavissa.

Avainapteekit on 71 yksityisen apteekin muodostama suomalainen apteekkiketju, ja apteekkien yhteenlaskettu liikevaihto oli yli 280 miljoonaa euroa vuonna 2012. Avainapteekeissa työskentelee yli 900 apteekkialan ammattilaista. Ketju kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon ja sillä on käytössään Avainlippu-merkki.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs