Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Autorekisteri.fi:n uusi iPhone-applikaatio tunnistaa rekisterikilvet automaattisesti

Vincit

Autorekisteri.fi:n uusi iPhone-applikaatio tunnistaa rekisterikilvet automaattisesti

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2013 klo 09:00
Julkaisija: Vincit

Tiedonhaku onnistuu jopa liikenteen keskellä

Ajoneuvojen historiatietoja kuluttajille tarjoava Autorekisteri.fi-palvelu julkaisee ensimmäisenä maailmassa iPhone-applikaation, joka tunnistaa rekisterinumerot automaattisesti puhelimen kameran avulla. Rekisterikilven tunnistus perustuu ohjelmistotalo Vincit Oy:n kehittämään teknologiaan.

Mikä on auton historia? Onko auto katsastettu? Onko käyttöverot maksettu? Esimerkiksi näihin kysymyksiin on helppo saada nopeat vastaukset rekisterikilven automaattiseen tunnistamiseen perustuvan järjestelmän avulla. Automaattisen tunnistuksen etuna on, että käyttäjä voi skannata rekisterikilven puhelimen kameralla. Kamera lukee auton rekisterikilven ja tekee verkossa kyselyn Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin tietokantaan. Rekisterinumeron voi skannata parkkipaikalla, auton oston yhteydessä tai vaikka liikennevaloissa.

Autorekisteri.fi tuo ensimmäisenä huipputekniikan kuluttajille

– Usein kilventunnistukseen käytetyt järjestelmät ovat kalliita ja ne on yhdistetty toimittajan omiin kameroihin ja järjestelmiin. En tiedä maailmassa toista vastaavaa palvelua, joka olisi suunnattu kuluttajille ja toimisi älypuhelimella. On hienoa tuoda ensimmäisenä parempaa käyttökokemusta kuluttajille ja hyödyntää uutta teknologiaa, Autorekisteri.fi:n tuotepäällikkö Jukka Saarikorpi kertoo.

– Vincitin teknologiaan perustuva rekisterikilven tunnistus on käytössä myös kuopiolaisessa Juhlapesu-autopesulassa, jossa autonpesu käynnistyy automaattisesti rekisterinumeroa hyödyntäen. Nyt toteutimme maaiman ensimmäisen suomalaisten rekisterikilpien reaaliaikaisen tunnistuksen älypuhelinsovelluksessa, Vincit Oy:n johtaja Pasi Kovanen kehaisee.

Autorekisteri.fi-palvelun iPhone-applikaation voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta. Automaattista rekisterikilven tunnistusta voi kokeilla maksutta. Historiatietojen haku maksetaan helposti Apple-tiliä hyödyntäen. Ajoneuvon historiatietojen haku onnistuu myös verkossa osoitteessa http://www.autorekisteri.fi.

 

Lisätiedot:

Jukka Saarikorpi
Autorekisteri.fi / Tuotepäälikkö
040-550 3400
jukka.saarikorpi@nelumbo.fi

Pasi Kovanen
Vincit Oy / Johtaja
050-374 9132
pasi.kovanen@vincit.fi

 

Liitetiedostot

Autorekisteri.fi on markkinoiden paras ja helpoin rekisterikyselyitä myyvä palvelu. Vuonna 2011 perustettu palvelu on suunniteltu loppukäyttäjälähtöisesti ensisijaisesti kuluttajille rehellisempää autokauppaa varten. Palvelu toimii yhteistyössä Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin kanssa ja tarjoaa tietoja käytetyistä ajoneuvoista. Palvelusta saa mm ajoneuvon omistus-, katsastus ja vakuutushistorian sekä tämän hetkisen omistajatiedon maksua vastaan. Palvelun tuottaa tamperelainen Nelumbo Oy. www.autorekisteri.fi

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervannassa perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 72 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs