Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Atria haastoi suomalaiset mainonnan suunnitteluun - voittajaehdotus osaksi seuraavaa mainoskampanjaa

Atria haastoi suomalaiset mainonnan suunnitteluun - voittajaehdotus osaksi seuraavaa mainoskampanjaa

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2014 klo 10:01
Julkaisija: H&K

Atria osallisti tuoreessa kampanjassaan suomalaiset ideoimaan mainostekstejä Atria Bravuuri -tuotteille. Rovanniemeläisen Tarja Väyrysen ehdotus selvisi yleisöäänestyksen voittajaksi keräten 43 % annetuista äänistä.  Kilpailun voittajaehdotus pääsee osaksi Atrian ensi vuoden markkinointiviestintää.

Atrian tuore kampanja valjasti kuluttajat mainonnan suunnitteluun ja antoi suomalaisille tehtäväksi ideoida lyhyt mainoslause valituille Atria Bravuuri -tuotteille. Verkossa toteutettu kilpailu keräsi kahden viikon aikana yli 200 luovaa ehdotusta, joiden joukosta kuusi parasta valittiin kilpailun finaaliin kuluttajien äänestettäväksi.

”Olemme aivan ällikällä lyötyjä siitä, kuinka teräväkynäisiä suomalaiset kuluttajat ovat. Finalistien valinta olikin yksi kampanjan haastavimmista tehtävistä, sillä mainioita ehdotuksia oli huomattavasti enemmän kuin finaalipaikkoja”, kertoo Atrian brändijohtaja Sanna Päällysaho. 

Eniten ääniä kaksiviikkoisessa yleisöäänestyksessä keräsi Tarja Väyrysen kynäilemä ”Lisää vain uuni”-mainosteksti. 

”Teksti syntyi parissa minuutissa. Tutustuin ensi alkuun tuotteeseen ja sen valmistustapaan. Idea lopullisesta lauseesta syntyi oivalluksesta ja tuotteen käytön helppoudesta” , kertoo Väyrynen. 

Voittajaehdotus pääsee osaksi Atrian vuoden 2015 markkinointiviestintää ja voittaja palkitaan Apple Macbook Prolla. 

 ”En ole aikaisemmin osallistunut tämän tyyppisiin kilpailuihin, vaikka kirjoittaminen on ollut vahvuuteni nuoresta saakka. Oli hienoa päästä kokeilemaan luovaa kirjoittamista aidossa ympäristössä”, lisää kilpailun voittaja.

Markkinointia  tehdään yhdessä

Kuluttajien osallistaminen oli kokonaisvaltainen osa Atria Bravuuri -kampanjaa. Suomalaisia pyydettiin paitsi ideoimaan uusia mainoslauseita, myös äänestämään kilpailun voittaja. Atria pyrkii jatkossa tiivistämään yhteistyötä ja vuorovaikutusta suomalaisten kanssa, eikä kampanja jääne yksittäiseksi kokeiluksi.

”Atrialla markkinointia ei tehdä yksin kulmahuoneessa, vaan yhdessä kuluttajien kanssa. Annamme arvoa asiakkaiden mielipiteille ja meille on tärkeää kuulla niitä, joille suunnittelun lopputuloksena syntyvä viestikin on suunnattu”, kertoo Sanna Päällysaho Atrialta.

Osallistamisen kautta kampanjat tavoittavat myös entistä varhaisemmassa vaiheessa ne kuluttajat, joilla varsinaiset yhteistyön lopputulokset eli esimerkiksi mainostekstit suunnataan.

 

Tutustu Atrian Bravuuri-kampanjaan oheisessa videossa:

https://www.youtube.com/watch?v=cjM1ZxdOev8&feature=youtu.be&channel=atriakokkaamo


Lisätiedot:
Sanna Päällysaho, brändijohtaja, Atria Suomi Oy
puh. 010 316 1182

Atria Oyj on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä, suomalainen elintarvikealan yritys. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Suomessa, Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltian alueella. Atrian liikevaihto vuonna 2013 oli 1 411 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli lähes 5 000 henkilöä. Konserni jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen. Ne ovat Atria Suomi, Atria Skandinavia, Atria Venäjä ja Atria Baltia.

Atrian asiakasryhmiä ovat päivittäistavarakauppa, Food Service -asiakkaat ja alan teollisuus. Lisäksi sillä on omiin tuotemerkkeihin perustuvaa Fast Food -konseptiliiketoimintaa. Lisätietoja: www.atria.fi ja www.atriagroup.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs