Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Adobe ja Accenture laajentavat yhteistyötään digitaalisen markkinoinnin ratkaisuissa

Adobe

Adobe ja Accenture laajentavat yhteistyötään digitaalisen markkinoinnin ratkaisuissa

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2015 klo 11:05
Julkaisija: Adobe

Accenture ja Adobe laajentavat globaalia yhteistyötään vahvistaakseen asemaansa digitaalisessa markkinoinnissa. Yhteistyö painottuu biotieteitä, terveydenhuoltoa ja finanssialaa varten kehitettäviin digitaalisen markkinoinnin ratkaisuihin.

Adobe ja Accenture laajentavat yhteistyötään uudella kolmivuotisella yhteistyösopimuksella. Yhtiöt ryhtyvät kehittämään palveluita ja ratkaisuja, joiden tarkoitus on parantaa yritysten markkinoinnin tuloksia ja tehokkuutta. Tarjoama tulee perustumaan Adobe Marketing Cloudiin, ja se on erityisesti suunnattu biotieteiden ja terveydenhuollon sekä finanssialan asiakkaille Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

”Tällainen yhteistyö Accenturen kanssa on tärkeä askel voidaksemme tarjota räätälöityjä Adobe Marketing Cloud -ratkaisuja, jotka huomioivat eri alojen ainutlaatuiset tarpeet. Kyseessä on myös looginen askel Adobe Marketing Cloudin kehityksessä alustaksi, joka voi auttaa eri aloja suoriutumaan onnistuneesti digitaalisesta muutoksesta”, sanoo Jes Schyum, Adobe Nordicin viestintäpäällikkö.

Adobe ja Accenture esittelivät yhteistyötään jo aiemmin tänä vuonna lanseeraamalla pilvipohjaisen Accenture Customer Engagement -digimarkkinointipalvelun.

Yhteistyössä kattavaa osaamista

Adobe ja Accenture kokoavat tiimin, jonka jäsenillä on kokemusta nimenomaisilta toimialoilta sekä digitaalisesta markkinoinnista. Lisäksi tiimiin tulee myyntihenkilöstöä ja kehittäjiä, jotta Adobe Marketing Cloud -ratkaisut voidaan integroida Accenture Interactiven digitaalisten markkinointipalvelujen kanssa. Yhteistyössä hyödynnetään myös Accenturen asiantuntemusta biotieteistä, terveydenhuollosta ja finanssisektorista.

Yhteistyössä kehitetään, myydään ja tarjotaan ratkaisuja, jotka erityisesti:

  • keskittyvät laajamittaisesti sisältöön ja kampanjoiden hallintaan
  • on suunniteltu edistämään liiketoimintatuloksia
  • on suunniteltu alakohtaisia digitaalisen markkinoinnin mittareita ajatellen sekä tukemaan sääntelyn noudattamista
  • ovat käyttövalmiita ja skaalautuvia sekä tukevat nopeaa käyttöönottoa
  • integroituvat asiakkaiden olemassa olevien ratkaisujen kanssa

Adoben ja Accenturen ratkaisut tulevat aluksi saataville Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ranskassa.


Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 704 670
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs