Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Acer: Lontoon olympialaisten tietotekniikka valmiina kisoja varten

Acer

Acer: Lontoon olympialaisten tietotekniikka valmiina kisoja varten

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2012 klo 10:15
Julkaisija: Acer

Acer: Lontoon olympialaisten tietotekniikka valmiina kisoja varten

Huippusuorituksia vaaditaan sekä urheilijoilta että tietotekniikalta

Tietokonevalmistaja Acer, Lontoon Olympialaisten virallinen laitteistokumppani, kertoi tänään, että olympialaisten tietotekniikka on valmiina kisoja varten. Acer on toimittanut Lontoon Olympialaisiin 13 500 pöytätietokonetta, 2 900 kannettavaa, 950 palvelinta, 13 000 näyttöä ja suuren määrän tablet-koneita 350 työntekijän voimin. Laitteiden avulla hoidetaan olympiakisojen koko tietotekninen puoli: hallintapalvelut, tulokset, vastaanotot, informaatiotiedustelut, median tuki, ja paljon muuta.

Acerin Corporate President Jim Wong kertoo: “Acer arvostaa olympiahenkeä. Meille on todellinen kunnia saada toimia yhteistyössä Olympiakomitean kanssa ja osallistua maailman suurimpaan ja merkittävimpään urheilutapahtumaan.”

”Acer todisti osaamisensa onnistumalla hienosti jo Vancouverin talviolympialaisissa vuonna 2012. Lontoon kisat ovat tätäkin suurempi tapahtuma, mutta Acerin toimituskyky on vaaditulla tasolla. Olemme luottavaisia tämän suuren tehtävän edessä ja haluamme innolla todistaa laitteidemme ja teknologioidemme toimivuuden käytännössä”, Wong lisää.

Kisojen IT-infrastruktuuri muodostuu Acerin toimittamista palvelimista, tallennusratkaisuista ja PC-koneista sekä muiden yhteistyökumppanien teknisistä ratkaisuista. Acerin laitteita käytetään kaikilla kisapaikoilla ja mediakeskuksissa sekä jokaisen yksittäisen urheilijan aikataulujen hallinnassa.

Lontoon olympialaisten tietohallintojohtaja Gerry Pennel vahvistaa: ”Olympiakisoissa kaikkien tietoteknisten laitteiden täytyy toimia täydellisesti heti alusta alkaen, ilman poikkeuksia. Acerilla on huipputärkeä rooli toimivuuden varmistamisessa.”

”Acer on tukenut urheilutoimintaa jo pitkään”, Wong taustoittaa. ”Urheiluun liittyy ominaisuuksia, joita myös Acer arvostaa: voima, nopeus, tarkkuus, ketteryys, kilpailullisuus, kestävyys ja kaikista tärkein, joukkuehenki. Urheilijat haastavat itsensä kerta toisensa jälkeen saavuttaakseen täyden potentiaalinsa, ja niin tekee myös Acer.”

Lisätietoja:

Petteri Puustinen
viestintätoimisto Aleksin Kaiku
puh. 0406899191
petteri.puustinen[a]aleksinkaiku.fi 

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden toiseksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2011). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer-group.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs