Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Acer esittelee uudet Windows 8 -tabletit

Acer

Acer esittelee uudet Windows 8 -tabletit

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2012 klo 15:21
Julkaisija: Acer

Lehdistötiedote
12.6.2012

 

Acer esittelee uudet Windows 8 -tabletitICONIA W700

Monikäyttöiset laitteet varustettu Full HD -kosketusnäytöillä

Tietokonevalmistaja Acer esitteli tänään uudet Windows 8 -tablettinsa ICONIA W510:n ja ICONIA W700:n. W510:n kolmitoiminen kosketusnäyttö tarjoaa uusia käyttömahdollisuuksia ja W700:n telakka lisää Windows 8:n käyttöön uutta tehoa. Kummankin laitteen suunnittelussa on panostettu erityisesti ergonomiaan ja käyttömukavuuteen.

ICONIA W510 -tabletin ainutlaatuisin ominaisuus on kosketusnäytön kolmitoimisuus, jonka avulla käyttäjän on helppo vaihtaa kosketus-, kirjoitus- ja presentaatiotilojen välillä. Perinteisen tablettikäytön lisäksi W510:tä voi käyttää tehokkaasti sisällöntuottamiseen: tabletiin on mahdollista liittää näppäimistötelakka, joka sekä helpottaa kirjoittamista että kasvattaa akun keston jopa 18 tuntiin. Kääntämällä tablettia 295 astetta, se siirtyy presentaatiotilaan, joka on hyödyllinen esimerkiksi videoita katsottaessa, verkkoa selailtaessa tai PowerPoint-esityksiä pidettäessä.

Näiden ominaisuuksien lisäksi W510:ssä on Acerin Always On ja Always Connect -ominaisuudet sekä 10,1-tuumainen, tarkka ja laajakulmainen kosketusnäyttö. W510 on arkikäyttöön soveltuva monipuolinen tablet-kone käyttäjille, jotka haluavat vapautta ja helppoutta.

Acerin W700-mallin mukana toimitetaan monitoimitelakka, joka mahdollistaa useita eri katseluvaihtoehtoja. Maisemamoodissa telakkaa voi kallistaa 20-70 asteen välillä täydellisen katselu- tai kirjoituskulman valitsemiseksi. Laitetta voi lisäksi voi käyttää pystyasennossa, jolloin sen ominaisuudet verkon selailussa ja lukukäytössä pääsevät oikeuksiinsa. W700:ssa on kolme USB 3.0 -porttia, joten se tarjoaa runsaasti laajennusvaraa.

Acer ICONIA W700 loistaa multimediakäytössä 11,6-tuumaisen Full HD -kosketusnäyttönsä ja Dolby Home Theater -äänijärjestelmänsä ansiosta. W700 on huippuunsa viety Windows 8 -tablet, josta on hyötyä sekä kotona että toimistossa.

Kuvia: 

Iconia W510: http://bit.ly/IconiaW510

Iconia W700: http://bit.ly/IconiaW700

Lisätietoja:

Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager, Acer Finland Oy, Puh. 045 880 7675, jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com

Petteri Puustinen, viestintäkonsultti, Aleksin Kaiku Oy, Puh. 040 689 9191, petteri.puustinen@aleksinkaiku.fi

 

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden toiseksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2011). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer-group.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs