Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » A-lehdet tuo markkinoille uuden terveyslehden

A-lehdet Oy

A-lehdet tuo markkinoille uuden terveyslehden

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2013 klo 13:00
Julkaisija: A-lehdet Oy

Apu-brändi vahvistuu entisestään, kun Apu Terveys -lehti alkaa ensi vuoden alusta ilmestyä kuusi kertaa vuodessa.

"Olemme tehneet tähän saakka Apu Terveys -lehteä kerran vuodessa. Lehdet on tutkittu tarkkaan, ja tulokset ovat olleet loistavia. Lukijat toivovat Apu Terveydeltä lisää numeroita ja säännöllistä ilmestymistä, joten täytämme nyt heidän toiveensa", Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro sanoo.

"80 vuottaan juhlivalla Avulla menee hyvin. Apu ilmestyy joka viikko, 52 kertaa vuodessa. Tilausmyynti vetää ja lukijatyytyväisyys on huippulukemissa. Nyt kun saamme lisäksi tehdä kuusi terveyteen keskittyvää lehteä vuodessa, työ on yhtä juhlaa", Marja Aarnipuro jatkaa.

"Apu Terveys täydentää erinomaisesti A-lehtien tuoteportfoliota ja vahvistaa asemaamme terveyssegmentissä, myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Pirjo Nurmilaukas iloitsee. A-lehdillä on jo ennestään vahvaa terveysosaamista Kauneus & Terveys ja Voi hyvin -lehdissä sekä yhtiön muissa naistenlehdissä.

Apu Terveys tarjoaa aikuiselle naiselle ja miehelle helposti ymmärrettävää, selkeää ja luotettavaa tietoa sairauksista ja terveydestä. Lehdestä saa myös vertaistukea ja voimaa sairaudesta selviämiseen. Apu Terveyden lukijat arvostavat eniten lehden selkokielisesti esitettyä asiallista tietoa, luotettavaa asiantuntijuutta sekä monipuolisuutta.

Apu Terveyden päätoimittaja on Marja Aarnipuro ja tuottaja Milla Talja.

 

Lisätietoja antavat:

- myynnin ja markkinoinnin johtaja Pirjo Nurmilaukas, p. 050 414 4265, pirjo.nurmilaukas@a-lehdet.fi

- Apu Terveyden päätoimittaja Marja Aarnipuro, p. 050 414 4565, marja.aarnipuro@a-lehdet.fi

 

 

  

Yrjö ja Aune Lyytikäinen perustivat Apu-lehden lamavuonna 1933 työttömien auttamiseksi. Irtonumero maksoi kaksi markkaa, mistä työtön myyjä sai itselleen 1,25 markkaa perheensä elättämiseen. Lehden perustamisesta tulee tänä vuonna 80 vuotta.

Yhtiön julkaisuja ovat Avun lisäksi Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Lily.fi, Maku, Meidän Mökki, Meidän talo, Soundi, Tuulilasi, Urheilulehti, ViherPiha ja Voi hyvin, ApuKrypto ja ApuRistikot. A-lehdet-konserniin kuuluvat myös Image, Kotivinkki, Mondo, Trendi ja Unelmien Talo&Koti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs