Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » A-lehdet mukaan tuottamaan Studio55.fi-ohjelmaa

A-lehdet Oy

A-lehdet mukaan tuottamaan Studio55.fi-ohjelmaa

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2016 klo 10:48
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy lähtee tuottamaan yhdessä Nouhau Productions Oy:n kanssa sisältöjä MTV3-kanavan suosittuun Studio55.fi -ohjelmaan.  Studio55.fi on aktiivisille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille yli 50-vuotiaille suunnattu aamuohjelma, joka tavoittaa viikossa noin 600 000 katsojaa. A-lehdet ja Nouhau keskittyvät sisältöyhteistyössään terveyteen, hyvinvointiin ja varttuneempaa aikuisväestöä kiinnostaviin ihmisiin sekä ilmiöihin.

Maanantain Studio55.fi:n otsikko on jatkossa ”Hyvää oloa”. Ohjelmassa keskitytään käsittelemään hyvinvointiteemoja monipuolisesti ja kiinnostavasti. Keskiviikkona otsikon ”Hyvää elämää” alla ovat vuorossa erilaiset lifestyle-sisällöt kuten, koti, puutarha, sisustus, käsityöt, autot ja ruoka.

Torstain lähetyksissä Avun maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa katsojien ja Avun lukijoiden kysymyksiin. Luvassa on asiantuntevaa, mutta samalla maanläheistä hyötytietoa terveydestä. Tiistaisin ja perjantaisin Studio55.fi haastattelee mielenkiintoisia ja inspiroivia ihmisiä.

Ohjelmaa juontavat Raakel Lignell, Markku Veijalainen ja Tapio Nurminen.

”A-lehdille yhteistyö tarjoaa kokonaan uuden jakelukanavan ja sitä kautta kiinnostavan mahdollisuuden sekä visualisoida että täydentää printin sisältöä liikkuvan kuvan avulla. Studio55.fi:n kohderyhmä on myös yksi meidän painopistealueistamme. Lähdemme yhteistyöhön uteliaan innostuneina.”, A-lehtien liiketoimintajohtaja Pirjo Nurmilaukas sanoo.

”Yhteistyö A-lehtien monipuolisten Ja korkeatasoisten julkaisujen kanssa tuo ohjelmaan uutta sisältöpotkua. Voimme palvella ja viihdyttää uskollisia katsojiamme entistäkin paremmin”, Nouhaun toimitusjohtaja ja vastaava tuottaja Tapio Nurminen tähdentää.

Studio55.fi nähdään 15.8. lähtien MTV3-kanavalla joka arkiaamu uudella ohjelmapaikalla 8.30–9.00.

Lisätietoja:
A-lehdet Oy, liiketoimintajohtaja Pirjo Nurmilaukas, 050 414 4265
Nouhau Productions Oy, toimitusjohtaja Tapio Nurminen, 045 652 8996

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja sen tytär- ja osakkkuusyhtiöt A-lehdet Dialogi Oy, Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. Konsernin liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa.

Nouhau Productions Oy – konserni on itsenäinen tuotantoyhtiö, joka tuottaa asia- ja viihdesisältöjä kaikkiin jakelukanaviin ja johon kuuluu media-alan henkilöstöpalveluja tarjoava Nouhau Professionals Oy. Konsernin liikevaihto on 5,4 miljoonaa euroa. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs