Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » A-lehdet Dialogille neljä kultamitalia kansainvälisissä kilpailuissa

A-lehdet Dialogi Oy

A-lehdet Dialogille neljä kultamitalia kansainvälisissä kilpailuissa

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 12:45
Julkaisija: A-lehdet Dialogi Oy

A-lehdet Dialogi Oy:n tuottamia asiakaslehtiä palkittiin kansainvälisissä ICMA- ja min-kilpailuissa.

ICMA (International Corporate Media Award) järjestettiin neljättä kertaa Saksassa. Eurooppalaisten kustantajien lisäksi kilpailuun osallistui töitä mm. Kiinasta, Singaporesta, Brasiliasta, Marokosta ja Australiasta. Tuomaristo valitsi 389 julkaisun joukosta palkittavat 22 kategoriassa. Raha-automaattiyhdistyksen asiakaslehti Raymond voitti sarjat Trade Magazine ja Photo Report. Sijoituspalvelutalo FIMin asiakaslehti voitti sarjan Cover and Coverstory. Hopeaa ja pronssia saivat hyvinvointipalveluja tuottavan Smartumin lehti, metsäteollisuusyritys Kotkamillisin lehti sekä Sato Oyj:n lehti Kotona. Kokonaisuutena Dialogi oli yksi palkituimmista mediataloista kolmella kullalla, kolmella hopealla ja kolmella pronssilla.   

”Kansainvälinen menestys kilpailuissa on suunnitelmallisen työn tulosta. Konseptiajattelulla ja prosesseja tehostamalla olemme pystyneet yhä paremmin keskittymään luoviin ratkaisuihin, oivalluksiin sekä viimeistelyyn. Meillä prosessinhallinta on design-työkalu, ja tässä asiakas on tärkeässä roolissa. Ensisijainen kiitos kuuluu asiakkaillemme luottamuksesta”, Dialogin visuaalinen johtaja Jesper Vuori sanoo.   

Yhdysvaltalaisessa min Editorial & Design -kilpailussa 20.11. New Yorkissa palkittiin printti ja digitaalisia asiakasmedioita designista sekä toimituksellisesta sisällöstä. Raymond, jonka visuaalisesta suunnittelusta Dialogi vastaa, voitti Custom Publication Design -sarjan ja sai kunniamaininnan Kuvagalleria-sarjassa. Itellan uudistettu sidosryhmälehti Flow sai kunniamaininnan Redesign-sarjassa.  

”Olen todella ylpeä asiakkaittemme ja työntekijöidemme menestyksestä arvostetuissa kansainvälisissä kilpailuissa. A-lehdet Dialogi vahvistaa edelleen asemaansa yhtenä asiakasviestinnän konseptien ja designin johtavana eurooppalaisena osaajana”, Dialogin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki iloitsee.

Lisätiedot:

www.dialogi.fi

Toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki 050 4144768

A-lehdet Dialogi Oy on Pohjoismaiden palkituin asiakasmediatalo. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 12,9 miljoonaa euroa. Dialogi on erikoistunut sisältömarkkinointiin ja asiakkaiden tarinoiden kertomiseen eri viestintäkanavissa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs