Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Yhteiskampanjalla seudun markkinointiosaaminen esiin

Yhteiskampanjalla seudun markkinointiosaaminen esiin

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2014 klo 13:15
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Markkinoinnin ja viestinnän uutena vaikuttajana, keskustelu- ja tapaamisfoorumina sekä jäsentensä ammatillisena kehittäjänä seudullamme toimiva MARK Satakunta lanseerasi viime vuoden lopulla Markkinointiviestinnän makeover –hakukampanjan. Syksyn ja talven mittaan alueen eri medioissa näkyneen kampanjan tavoitteena oli löytää satakuntalainen yritys, jonka markkinointiviestintä kaipaisi uudistusta. Valituksi tulleelle yritykselle tarjotaan uudistuskampanjan ajaksi veloituksetta käyttöön koko MARK Satakunnan osaajien verkosto.

– Satakunnassa on vahvaa markkinointiviestinnän osaamista, jonka halusimme tuoda esille uudenlaisella ja mahdollisimman läpinäkyvällä tavalla. Kampanja antaa erinomaiset puitteet yrityksille pohdiskeluun oman markkinointiviestintänsä tilasta, toimien samalla yhtenä esimerkkinä siitä miten tämän osa-alueen asiat voisi mm. toteuttaa ja millaisia tuloksia sillä voi saada aikaan, MARK Satakunnan puheenjohtaja Kirsi Hagman kiteyttää.

Vuoden vaihteessa päättyneeseen hakukampanjaan osallistui erikokoisia ja erilaisia markkinointiviestinnän haasteita kohdanneita yrityksiä seudun eri puolilta. Näistä yrityksistä MARK Satakunnan johtokunta valitsi uudistuksen kohteeksi Eurajoella ja Porissa toimivan Konekeskus Mikolan.

– Konekeskus Mikola sopi hakuperusteihimme loistavasti. Paikallinen, alueellamme pitkään toiminut yritys, jonka ehdottomana valttina on ammattilaisuus omalla alallaan.

Markkinoinnin ja viestinnän kenttää ei kuitenkaan ole ihan täysin hyödynnetty, ja selkeä suunnitelmallisuus ja tavoitteet jalostettuna oikeanlaisiksi toimenpiteiksi vaativat kirkastamista, Hagman summaa.

Yhteistyö Konekeskus Mikolan ja MARK Satakunnan yhteen kokoamien markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten välillä alkoi helmi–maaliskuussa. Työn etenemistä voi seurata Facebook-sivulla www.facebook.com/marksatakunta 

Lisätietoa:

MARK Satakunta: puheenjohtaja Kirsi Hagman, p. 040 673 6560, kirsi.hagman@sek.fi

 

MARK Satakunta on markkinoinnin ammattilaisten vahva verkosto. Olemme Suomen Markkinointiliiton jäsenryhmä, johon kuuluu paikallisia markkinointiviestinnän osaajia. Yhteisenä tavoitteenamme on vahvistaa markkinointiviestinnän tuloksellisuutta ja näkyvyyttä Satakunnan talousalueella. Kaikki markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset Satakunnan seudun alueella tai alaa opiskelevat ovat tervetulleita jäseneksi. Mukaan MARK Satakunnan toimintaan pääset liittymällä MARK:in jäseneksi. www.marksatakunta.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs