Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » YELP RANTAUTUU SUOMEEN

YELP RANTAUTUU SUOMEEN

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2012 klo 00:56
Julkaisija: Aleksin Kaiku Oy

Lehdistötiedote

7.6.2012

 

YELP RANTAUTUU SUOMEEN

Yelp täydentää Pohjoismaisen värisuoran perustamalla suomenkielisen palvelun Helsinkiin

  

Suosittu kuluttajia ja paikallisia yrityksiä yhdistävä verkkopalvelu Yelp (NYSE: YELP) avaa palvelunsa Suomessa. Suomenkielinen palvelu toimii jatkossa osoitteessa www.yelp.fi. Käyttäjät voivat palvelussa arvostella ja löytää arvosteluja erityyppisistä yrityksistä – aina ravintoloista kampaamoihin ja autokorjaamoihin. Yelpin suomalainen mobiilisovellus on saatavilla ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille. Yelp sisältää myös työkaluja yritysten käyttöön biz.yelp.fi.

 

“Olemme erittäin innoissamme Yelpin tuomisesta myös Suomeen. Helsingistä aloittava palvelu täydentää samalla Pohjoismaisen värisuoran. Helsinki on vuoden 2012 designpääkaupunkina elävä ja monipuolinen metropoli, joka tarjoaa loistavan kasvualustan aktiiviselle Yelp-yhteisölle”, kertoo Yelpin uusista markkinoista vastaava johtaja Miriam Warren. ”Suomi on myös yksi harvoista maista, joka kasvaa jatkuvasti - jopa seitsemän neliökilometriä vuodessa. Aktiivisilla yelppaajilla on siis jatkossakin aina uutta maata löydettävänä, koettavana ja jaettavana.”

 

Yelp-verkkopalvelu toimii jatkossa myös Suomen kielellä ja käyttäjät voivat jakaa kokemuksia paikallisista yrityksistä ja palveluista omalla kielellään. Yelp laajentaa palveluaan kansainvälisesti ja Suomi on seitsemästoista maa, johon Yelp perustaa oman yhteisön. Muita kieliä ovat mm. englanti, saksa, ranska, espanja, ruotsi, norja, tanska ja hollanti.

 

Palvelua voidaan käyttää koko maassa. Yelp keskittyy ensi vaiheessa Helsingin seudun yhteisön rakentamiseen ja laajentaa palveluaan kaupunki kaupungilta.

 

Lisätietoa, kuvia Yelp.fi-palvelusta sekä Yelp-mobiilisovellus iPhonelle ja Androidille löytyy yhtiön virallisesta blogista http://officialblog.yelp.com.

 

 

Yelp

 

Yelp Inc. (http://www.yelp.com ja http://www.yelp.fi) yhdistää ihmiset ja yritykset verkon kautta. Yelp perustettiin San Franciscossa heinäkuussa 2004. Sen jälkeen yhtiö on laajentanut suuriin kaupunkeihin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Alankomaissa, Espanjassa, Italiassa, Sveitsissä, Belgiassa, Australiassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Yelpillä on keskimäärin noin 71 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa* (Q1 2012), ja palvelun käyttäjät ovat kirjoittaneet yli 27 miljoonaa laadukasta arvostelua palveluun. Tämä tekee Yelpistä johtavan paikallisen käyttäjien arvosteluihin perustuvan oppaan kaiken tyyppisten yritysten palveluille aina vaateliikkeistä automekaanikkoihin ja ravintoloista hammaslääkäreihin. Yelpin mobiilisovellusta käyttää noin 6,3 miljoonaa mobiililaitetta kuukaudessa. Lisää tietoa http://www.yelp.fi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen press@yelp.co.uk.

* Lähde: Google Analytics

 

Kuvia:

Yelpin uusista markkinoista vastaava johtaja Miriam Warren http://bit.ly/KH5mec

Suomi-merkki http://bit.ly/KxQf7z

 

Lisätietoja:

Suomi: Ville Lehtovirta, Aleksin Kaiku, Ville.Lehtovirta@aleksinkaiku.fi

+358 50 346 6946

Iso-Britannia: Elliot Adams, Yelp, eadams@yelp.co.uk tai press@yelp.co.uk

+44 (0) 207 347 1663

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs