Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Wereldhave investoi Itiksen uudistukseen yli 100 000 000 euroa

Itis

Wereldhave investoi Itiksen uudistukseen yli 100 000 000 euroa

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 09:00
Julkaisija: Itis

Hollantilainen kiinteistösijoitusyhtiö Wereldhave N.V. panosti Suomeen sijoittamalla yli 100 miljoonaa euroa Pohjoismaiden suurimpaan kauppakeskukseen Itikseen. Uudistuksen myötä kauppakeskus muuttui valoisaksi, selkeäksi ja avaraksi. Stockmann-tavaratalo siirtyi kauppakeskuksen itäpäätyyn.

Itiksen uudistustyöt aloitettiin vuonna 2011, mutta suunnittelutyö alkoi jo pari vuotta aikaisemmin. Kauppakeskuksen uudistuksen kaupallisesta suunnittelusta vastasi lontoolainen arkkitehtitoimisto Haskoll, joka on suunnitellut vastaavia hankkeita ympäri maailman.

– Suunnittelussa tavoiteltiin selkeyttä ja tutkittiin mm. asiakasvirtoja, jotta kaupat saavat entistä paremmin huomiota. Myymälöiden lasiset etuseinät ovat uudistuksen jäljiltä entistä korkeammat, Wereldhave Finlandin toimitusjohtaja Jaakko Ristola valottaa muutosta.

Muutos entiseen on merkittävä. Jo ennestään korkea kauppakeskus saa nyt lisää avaruutta ja kirkkautta luonnonvalosta ja vaaleista puu- ja kivipinnoista. Myös ylikulkukäytävät ovat saaneet uuden arkkitehtonisen ulkoasun.

– Uudistuneessa Itiksessä on panostettu ennen kaikkea muotiin. Meillä on esimerkiksi pääkaupunkiseudun ainoa New Yorker, ja H&M:n kanssa on sovittu merkittävästä laajennuksesta Itiksessä. Lisäksi monet myymälät ovat tuoneet Itikseen viimeisimmät konseptinsa ja näin kauppakeskusuudistus näkyy myös myymälöissä, Ristola lisää.

– Ja entistä enemmän haluamme tarjota myös elämyksiä. Lapset ja lapsenmieliset voivat ajella kauppakeskuksessa minijunalla ja nauttia upeasta jouluvalaistuksesta, kauppakeskusjohtaja Kirsi Feirikki lisää.

Wereldhave Finlandin toimitusjohtaja Jaakko Ristola kertoo hollantilaisen kiinteistösijoitusyhtiön uskovan Suomeen.

– Jätti-investointi osoittaa, että Suomeen uskotaan. Wereldhave on myynyt sijoituksensa Isosta-Britanniasta ja Yhdysvalloista, ja panostaa nykyisiin toimintamaihinsa euroalueella kuten Suomeen.

Lisätietoja:

Kirsi Feirikki, kauppakeskusjohtaja
Wereldhave Finland Oy
050 549 5108
kirsi.feirikki(a)wereldhave.com

Jaakko Ristola, toimitusjohtaja
Wereldhave Finland Oy
040 820 1422
jaakko.ristola(a)wereldhave.com

Itis on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, joka koostuu yli 200 myymälästä ja palvelusta. Kauppakeskus on valmistunut kolmessa eri vaiheessa: ensimmäinen osa valmistui vuonna 1984. Toinen osa valmistui vuonna 1992, ja kolmas vaihe avattiin vuonna 2001. Kauppakeskuksen omistaa hollantilainen kiinteistösijoitusyhtiö Wereldhave N.V. 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs