Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Vuoden Huiput 2015 -jury kokoontuu viikonloppuna

Grafian Vuoden Huiput

Vuoden Huiput 2015 -jury kokoontuu viikonloppuna

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2016 klo 08:30
Julkaisija: Grafian Vuoden Huiput

Kilpailutöitä lähetettiin 854, mikä on enemmän kuin viime vuosina. Uusista sarjoista etenkin ulkomainonta sai hyvän vastaanoton.

Niklas Liljan luotsaama 64-päinen Vuoden Huiput -kilpailun tuomaristo kokoontuu viikonloppuna arvioimaan kilpailuun lähetettyjä töitä. Tänä vuonna kilpailutöiden määrä kasvoi verrattuna pariin edelliseen vuoteen muutamalla kymmenellä.

Erityisesti radiomainonta, jonka kuolemaa on ennustettu jo pitkään, on kasvattanut suosiotaan sekä mainosmarkkinoilla että Vuoden Huiput -kilpailussa: viime kerralla sarjaan osallistui 57 työtä, tänä vuonna luku on 83. Liikkuva kuva -sarja on edelleen kisan suosituin 107:llä kilpailutyöllä. Integroitu markkinointiviestintä, printtimainonta ja graafinen muotoilu keräsivät edellisvuotta vähemmän kilpailutöitä. Toisaalta uusi pakkausmuotoilu-sarja verotti graafista muotoilua 27:llä työllä.

Tänä vuonna Ulkomainonta on erotettu omaksi kilpailusarjakseen osallistujien toiveiden mukaan. Tämä on myös perusteltua, sillä tilastot kertovat etenkin digitaalisen ulkomainonnan kasvattavan suosiotaan. ”Kilpailu tuo inspiroivaa potkua alalle ja auttaa ulkomainontaa kehittämään yhä laadukkaampia ratkaisuja tulevaisuudessa”, kertoo Clear Channelin brand manager Pilvi Rissanen. ”Ulkomainonta digitalisoituu kovaa vauhtia. Digitaalisen ulkomainonnan osuus on jo noin viidenneksen kaikesta ulkomainonnasta maassamme ja kasvun odotetaan nousevan lähivuosina noin puoleen.” 

Clear Channel jakaa Vuoden Huiput -yhteistyökumppanina Ulkomainonnan erikoispalkinnon.

Kilpailun ylituomari Niklas Lilja toimii innovaatiojohtajana kalifornialaisessa Enso collaborativessa, joka rakentaa bisnesmenestystä yhteiskunnallisen vaikuttamisen kautta. Tutustu koko luovista suunnittelijoista koostuvaan tuomaristoon osoitteessa www.vuodenhuiput.fi

 

Median on mahdollista tulla seuraamaan Vuoden Huiput 2015 -kilpailun tuomarointia 6.-7.2.2016 Stadin ammattiopistoon, Muotoilijankatu 3, Helsinki.

 

Lisätiedot:

Katja Ojala, viestintäpäällikkö, Grafia ry, katja.ojala@grafia.fi, 040-8473875

Pilvi Rissanen, brand manager, Clear Channel Suomi, pilvi.rissanen@clearchannel.fi,  0207 312 010

Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafian järjestämä Vuoden Huiput on Suomen merkittävin markkinointiviestinnän ja muotoilun kilpailu. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen ja suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen.

Vuoden Huiput -tapahtuman fokuksessa on luova suunnittelu. Kilpailun keskeinen tarkoitus on synnyttää alaa edistävää keskustelua, voimistaa ammattiylpeyttä ja -identiteettiä. Vuoden Huiput -näyttely kertoo suurelle yleisölle alan monipuolisesta taloudellisesta ja kulttuurisesta merkityksestä. Tapahtumaan kuuluu kilpailu, palkintogaala, kilpailutöistä koottava näyttely sekä vuosikirja, jossa esitellään tuomariston valitsemat työt ja niiden tekijät.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs