Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » VMP Groupin Team Voimavara starttaa: Nuoret lupaukset ratakelaaja Leo-Pekka Tähden oppiin

VMP Groupin Team Voimavara starttaa: Nuoret lupaukset ratakelaaja Leo-Pekka Tähden oppiin

Tiedote.
Julkaistu: 19.07.2011 klo 15:30
Julkaisija: VMP

VMP Group tarjoaa tuoreen yhteistyösopimuksen myötä kahdelle nuorelle ja lahjakkaalle ratakelaajalle, Amanda Kotajalle ja Henry Mannille, mahdollisuuden päästä maailman parhaan kelaajan, Leo-Pekka Tähden, henkilökohtaiseen oppiin. Nuoret urheilijat liittyvät uuteen Team Voimavaraan, jonka kapteenina toimii Leo-Pekka Tähti.

– Tämä sopimus on VMP:ltä upea kädenojennus vammaisurheilulle ja olen lämmöllä seurannut juuri startanneen projektin edistymistä. Yhteistyösopimus on nuorille, lupaaville urheilijoille hieno mahdollisuus ja taloudellisesti merkittävä apu, joka mahdollistaa esimerkiksi ulkomailla kilpailemisen, toteaa ratakelauksen moninkertainen olympiavoittaja ja maailmanmestari Leo-Pekka Tähti.

VMP on jo vuosia ollut Leo-Pekka Tähden pääyhteistyökumppani. Urheilun tukeminen on ollut aina merkittävässä roolissa VMP:n markkinointiviestinnässä. Nyt luotu malli tuo ihan uudenlaista vastuullista ajattelua urheiluyhteistyöhön.

– Team Voimavaran kautta haluamme tukea nuoria vammaisurheilijoita uudenlaisella tavalla. Amanda ja Henry ovat tiimin ensimmäiset nuoret urheilijat. Mallin avulla voimme jatkossakin tarjota nuorille ja lupaaville urheilijoille menestymisen mahdollisuuden, toteaa VMP:n markkinointijohtaja Ville Heinonen.

 

Taloudellinen tuki mahdollistaa harjoittelun

Käytännössä VMP tukee taloudellisesti nuorten harjoittelua ja osallistuu esimerkiksi kilpailumatkojen ja leiritysten kustannuksiin.

– Tämä on erittäin positiivinen juttu sekä kelausmaajoukkueen että nuorten urheilijoiden kannalta. Sekä Amandalla että Henryllä on hirveä halu olla maailman parhaita ja nyt he näkevät, miten Leo-Pekka valmentautuu huippusuorituksiin, toteaa ratakelauksen lajivalmentaja Rauno Saunavaara.

Vammaisurheilun suosio ja kilpailijoiden määrä on viimeisten vuosien aikana kasvanut. Menestyminen vaatiikin jo kovaa ammattimaista harjoittelua. Suomessa on vajaat parikymmentä kilpailevaa kelaajaa.

Toinen Team Voimavaran urheilijoista on superlupaus, vasta 16-vuotias ratakelaaja Amanda Kotaja, joka on mukana nuorten maajoukkueessa sekä SUL:n yleisurheilun nuorten EM-joukkueessa vammaisurheilun edustajana. Amanda on voittanut luokassaan SM-kultaa 100 ja 200 metrillä ja hän edustaa Vampulan urheilijoita. Luokassa 54 kilpaileva Kotaja on alittanut jo Lontoon paralympiakisojoen A-rajan naisten 100 metrin matkalla. Hän on maailman ranking-listalla kuudes.

Toinen Team Voimavaran jäsen on on 19-vuotias monipuolinen yleisurheilija Henry Manni, jonka lajeihin lukeutuu kelauksen lisäksi myös melonta. Manni on saanut muun muassa nuorten PM-kisoista kolme kultaa ja Italian avoimista mestaruuskilpailuista kaksi kultaa ja hopean. Ratamelonnasta tuli viime vuonna MM-pronssi. Manni edustaa Länsi-Uudenmaan Urheilijoita.

– Yhteistyökuvio on innovatiivinen ratkaisu, josta hyödymme toki paitsi taloudellisesti myös henkisesti, kun saamme mahdollisuuden sparrata maailmanmestarin kanssa. Yhteistyö hyödyttää ihan varmasti suomalaista vammaisurheilua laajemminkin, Amanda Kotaja ja Henry Manni kiittävät.

 

Lisätiedot:

 

VMP Group, markkinointijohtaja Ville Heinonen, puh. 040 307 5050, ville.heinonen@vmp.fi

Rauno Saunavaara, puh. 040 533 8770, r.sauna@gmail.com

Leo-Pekka Tähti puh. 0440 596 469, leopekkatahti@gmail.com

Amanda Kotaja, puh. 045 127 1663, amanda.95@suomi24.fi

Henry Manni, puh. 0400 343 112, hen.manni@gmail.com

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palveluverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2010 oli 101 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän vastuullista tuottavuutta kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2010 VMP työllisti 14 000 työntekijää lähes 4 000 asiakasyritykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs