Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Viherpiha täyttää 20 vuotta ja uudistuu

A-lehdet Oy

Viherpiha täyttää 20 vuotta ja uudistuu

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2014 klo 13:02
Julkaisija: A-lehdet Oy

Elämäsi puutarhalehti Viherpiha juhlii 20-vuotissyntymäpäiviään uudistettuna ja vahvistaa asemaansa Suomen ja Pohjoismaiden johtavana puutarhamediana.

"Sellaista pihapulmaa ei olekaan, jota Viherpiha ei nyt pystyisi ratkaisemaan. Suurena tehtävänämme on tehdä Suomen pihoista kauniita", Viherpihan päätoimittaja Auli Honkanen sanoo.

Viherpihan sisältö ja rakenne muokattiin, ja juttujen näkökulmia terävöitettiin entistä palvelevimmiksi. Samalla lehden ulkoasu uudistettiin elämyksellisemmäksi. Viherpihalla on myös uusi logo ja uusi koko.

Viherpiha on entistä enemmän aidosti monikanavainen julkaisu, sillä samalla aukeavat uudistetut Viherpiha.fi-sivut. Vuoropuhelua lukijoiden kanssa aktivoidaan Facebookissa ja StyleRoomissa.

"Sisällön uudistamisessa otimme huomioon lukijoiden toiveet entistä tarkemmin. Lukijat haluavat konkreettisia ohjeita kasvien valintaan ja kasvatukseen, lisää tietoa ajankohtaisista puutarhatöistä sekä ratkaisuja pihapulmiinsa. Me vastaamme toiveisiin uusilla kasvi- ja pihajutuillamme. Jokaisessa jutussa on ratkaisuja niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin viherpeukaloille, joten lehti palvelee entistä laajempaa joukkoa", Auli Honkanen jatkaa.

"Viherpiha on nyt puutarhan personal trainer. Kasvijutuistamme kerromme, miten saat pihastasi, terassistasi ja parvekkeestasi kauniin, viihtyisän ja toimivan. Lisäksi annamme ratkaisuja pihojen ongelmapaikkoihin niin, että jokainen tavallinen pihanlaittaja pystyy toteuttamaan ne itse."

Kuluvan vuoden aikana Viherpiha julkaisee kahdessa numerossaan 40-sivuisen hyötykasviekstran. "Näin haluamme palkita uskollisia tilaajiamme ja innokkaita harrastajia", Auli Honkanen sanoo.

Viherpihaa oli mukana uudistamassa Dialogin luova johtaja Anneli Myller, joka oli perustamassa Viherpihaa vuonna 1994. "Oli hauskaa palata tavallaan 20 vuoden takaiseen tilanteeseen sillä erotuksella, että nyt oltiin vahvistamassa entisestään vahvaa brändiä", Anneli Myller sanoo.

Ensimmäinen uudistunut numero julkaistaan keskiviikkona 19.2.

Lisätiedot: Viherpihan päätoimittaja Auli Honkanen, A-lehdet Oy, 050 414 4281, auli.honkanen@a-lehdet.fi

 

 

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. Mediatalo kustantaa 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja useita eri kuluttajaverkkopalveluita. Konserniin kuuluvat myös Finnish Design Shop, Suomen kattavin sisustustuotteiden verkkokauppa ja pian avattava Styleroom.fi, Ruotsin suosituin sisustusyhteisö. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs