Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Uusi viestintä –ja markkinointipalvelu haastaa perinteisen markkinoinnin

Hiddme Oy

Uusi viestintä –ja markkinointipalvelu haastaa perinteisen markkinoinnin

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2016 klo 06:15
Julkaisija: Hiddme Oy

Vuonna 2015 perustettu pirkanmaalainen startup -yritys tuo helmikuussa 2016 markkinoille uuden viestintäpalvelun, jonka tavoitteena on pelillistää viestintää ja markkinointia. Hiddme –palvelua käytetään älypuhelimeen ladattavalla Hiddme –applikaatiolla, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa tiettyyn lokaatioon sijoitettuja aikarajoitettuja viestejä. Nähdäkseen viestin sisällön ja osallistuakseen viestin keskusteluun, käyttäjän on mentävä määrättyyn sijaintiin avaamaan viesti ennen kuin aika loppuu ja viesti katoaa.

Hiddme Oy on hakenut tavaramerkkisuojaa sanalle palkkinointi, joka tulee sanoista pelillinen ja palkitseva markkinointi. Toimitusjohtaja Manu Karppelin kertoo, että palkkinoinnissa on kyse kuluttajaa palkitsevasta tavasta markkinoida. Hiddme lupaa käyttäjille, että Hiddmen palkkinointiviestit ovat aina tavoittelemisen arvoisia. Palkkinoiva yritys/brändi voi palkita kuluttajia esimerkiksi ilmaisilla tuotteilla tai supereduilla. Hiddmen mottona onkin ”Käytä vähemmän rahaa markkinointiviestintään ja enemmän ihmisten palkitsemiseen.” 

Hiddme Oy:n ensimmäisiä asiakasbrändejä ovat mm. FAST ja CocoVi. Karppelin kertoo, että asiakasneuvotteluja on käynnissä myös lukuisten muiden suomalaisia kuluttajia lähellä olevien tunnettujen brändien kanssa. Uusi, kuluttajaa aktivoiva markkinointitapa on herättänyt paljon kiinnostusta niin asiakas-, käyttäjä- kuin sijoittajarintamallakin. Hiddme Oy:n ensimmäinen sijoituskierros oli syyskuussa 2015, jolloin yhtiöön sijoitti mm. Vincit Oy.

Hiddme –applikaatio on ladattavissa Android –puhelimiin Google Play -kaupasta. iOS -sovellus on ladattavissa App Storesta ystävänpäiväviikolla.

 

Lisätietoja
Manu Karppelin
Toimitusjohtaja
+358 44 523 2430, 
manu.karppelin@hiddme.com
 
www.hiddme.com

Liitetiedostot

Hiddme Oy on heinäkuussa 2015 perustettu pirkanmaalainen kasvuyritys, joka kehittää markkinoille uutta pelillistä ja palkitsevaa viestintä- ja markkinointipalvelua.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs