Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Toisenlaisia Lahjoja annettiin lähes 1,4 miljoonalla eurolla

Kirkon Ulkomaanapu

Toisenlaisia Lahjoja annettiin lähes 1,4 miljoonalla eurolla

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2011 klo 12:58
Julkaisija: Kirkon Ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanavun Toisenlainen Lahja on säilyttänyt edelleen suosionsa. Vuonna 2010 lahjoja annettiin noin 1,4 miljoonalla eurolla eli yhtä paljon kuin edellisenä vuonna. Viime vuoden suosituin lahja oli edellisvuoden tapaan koulupuku, joita annettiin lähes 9 744 kappaletta.

Toiseksi suosituin lahja oli Naisten Pankin ammatti, joita annettiin 9035 kappaletta. Sen tuotto oli myös suurin eli 225 000 euroa. Vuohi-lahjat tuottivat yhteensä 165 000 euroa. Tämän joulun uutuuslahjat moskiittoverkko ja ateria koko kylälle tuottivat yhteensä 66 000 euroa.

Joulu on Toisenlaisen Lahjan suosituin sesonkiaika, mutta lahjoja annetaan myös ympäri vuoden niin syntymäpäiviä, häitä kuin muitakin merkkipäiviään juhliville.

Toisenlaisten Lahjojen tuotolla Kirkon Ulkomaanapu tukee kehitysmaiden köyhimpiä ihmisiä selviytymään katastrofeista, pääsemään koulutukseen ja hankkimaan toimeentulon. Kukin lahja edustaa jotakin avustustyön teemaa, katastrofiapua, koulutusta ja oikeuksia, ympäristöä ja vettä tai toimeentuloa.

Lisätietoja: Varainhankinnan koordinaattori Else Hukkanen, p. 040 010 3290

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin katastrofiavun antaja. www.kirkonulkomaanapu.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs