Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Tampereen Mega Outlet -shoppailutapahtuma laajenee kaksipäiväiseksi

Tampereen Messut

Tampereen Mega Outlet -shoppailutapahtuma laajenee kaksipäiväiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.03.2015 klo 19:29
Julkaisija: Tampereen Messut

SYKSYN OSTOSTAPAHTUMA ON PYHÄINPÄIVÄVIIKONLOPPUNA

Shoppailutapahtuma Mega Outlet 2015 järjestettiin sunnuntaina 22.3. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Toista kertaa pidetyssä ilmaistapahtumassa oli 75 näytteilleasettajaa ja 3598 kävijää. Myynnissä oli muun muassa vaatteita, kenkiä, koruja, asusteita ja kosmetiikkaa. Yrittäjien positiivisen palautteen pohjalta tapahtuma on päätetty toteuttaa syksyllä kaksipäiväisenä. Syksyn Mega Outlet järjestetään lauantaista sunnuntaihin 31.10.–1.11.2015.

– Mega Outlet on konseptina hyvä ja tapahtuma houkuttelee mukavasti ostosfiiliksellä olevia ihmisiä. Meidän valikoimissa on monipuolisesti teknisiä varusteita kuntoiluun, urheiluun ja ulkoiluun ja täällä myimme tuotteita jopa 60 prosentin alennuksella. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreena on helpon saavutettavuuden ansiosta hyvä paikka tällaiselle ilmaistapahtumalle ja uskon, että Mega Outletin suosio kasvaa tunnettuuden myötä, kertoo toimitusjohtaja Sami Nikander Nikander.fi-verkkokaupasta.

– Olimme laatumerkeillä Guess ja Tommy Hilfiger mukana Mega Outletissa jo ensimmäisellä kerralla joulukuussa ja positiivisten kokemusten pohjalta lähdimme jälleen mukaan. Tämän tyyppinen ilmainen ostostapahtuma on hyvä lisä Pirkanmaan tapahtumatarjontaan. Monipuoliseen kävijäkuntaan mahtuu myös paljon laatubrändien ystäviä ja toivonkin, että syksyllä tapahtumassa nähdään yhä laajemmin myös muita tunnettuja brändejä, sanoo yrittäjä Jenni Ahola-Keskinen Lempäälän Ideaparkin Guess ja Tommy Hilfiger Konseptimyymälöistä.

– Olen erittäin positiivisesti yllättynyt tästä tapahtumasta sekä ihmisten määrästä ja shoppailuinnosta. Toin Férrerin laadukkaat ja yksilölliset muotivaatteet ensimmäistä kertaa myyntiin Tampereelle ja valtaosa meni parissa tunnissa. Valikoimissa oli pääosin tämän kevään mallistoa ja hyvät alennukset purivat yleisöön. Olen ehdottomasti mukana Mega Outletissa myös syksyllä ja silloin varaudun tuomaan myyntiin huomattavasti enemmän vaatteita, jotta yhä useampi saa haluamansa tuotteet, toteaa Férrerin yrittäjä Susanna Penttilä.

– Kuopus on lastenvaatteiden karkkikauppa ja Mega Outlet on meille hyvä paikka myydä tuotteitamme poistohintaan. Samalla tapahtuma tarjoaa tehokkaan paikan markkinoida Tampereen keskustassa sijaitsevia liikkeitämme. Hienoa, että tapahtuma toteutetaan syksyllä kaksipäiväisenä. Pyhäinpäiväviikonloppuna myös pienempien yrittäjien on helpompi irrottautua liikkeistä kahdeksi päiväksi. Luulen, että yleisö on myös silloin hyvin liikkeellä, kun muut kaupat ovat pääosin kiinni, kertoo yrittäjä Päivi Hirviniemi Kuopus Oy:stä.

– Toteutimme Mega Outletin nyt toista kertaa ja vastaanotto oli jälleen hyvä. Näytteilleasettajia oli nyt 75 eli 15 enemmän kuin ensimmäisellä kerralla joulukuussa. Tavoitteenamme on kasvattaa tapahtuman laajuutta entisestään. Yrittäjät ovat Mega Outletista innoissaan ja kävijöille ilmaistapahtumamme tarjoaa mukavan shoppailupäivän. Päätimme toteuttaa syksyn Mega Outletin yrittäjien pyynnöstä kaksipäiväisenä ja suuri osa nyt mukana olleista näytteilleasettajista ilmoitti osallistuvansa myös pyhäinpäiväviikonloppuna pidettävään tapahtumaan. Otamme erittäin mielellämme vastaan myös kävijöiden toiveita tapahtuman sisällön suhteen, sanoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messut Oy:stä.

Mega Outletissa arvottiin tuhannen ensimmäisen kävijän kesken Marc Jacobsin Classic Q Fran -laukku (arvo 435 €). Laukun voitti Erja Takala Tampereelta. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


Syksyn Mega Outlet -shoppailutapahtuma järjestetään lauantaina 31.10.2015 klo 10–17 ja sunnuntaina 1.11.2015 klo 10–16. Lisätietoa myyntipaikoista: hannele.nuotio(a)tampereenmessut.fi.


Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi
Twitter: @TampereenMessut, #MegaOutlet
Facebook: facebook.com/tampereenmessut (tapahtuma: Mega Outlet 2015 Tampere)

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs