Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Suvi Landtman Ainoa Resolutionin hakukonemarkkinoinnin yksikön johtoon

Suvi Landtman Ainoa Resolutionin hakukonemarkkinoinnin yksikön johtoon

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2015 klo 10:00
Julkaisija: Ainoa Resolution

TIEDOTE 28.10.2015

Dataohjattuun markkinointiin keskittyvä Ainoa Resolution on nimittänyt Suvi Lantdmanin hakukonemarkkinoinnin asiantuntijatiimin vetovastuuseen nimikkeellä Head of Search. Ainoa Resolution on osa mediatoimistokonserni Omnicom Media Group Finlandia.

Suvi Landtmanin vastuulle kuuluu sähköisen kaupankäynnin ja verkkopalveluiden kehittäminen digitaalisen markkinoinnin keinoin. Hakukonemarkkinoinnin ja analytiikan merkitys yritysten liiketoiminnan tukena kasvaa edelleen, ja Suvin tehtävällä halutaan alleviivata Ainoan 12 hengen hakukonemarkkinointitiimin tärkeyttä asiakkaiden avainkumppanina.

Suvi siirtyi uuteen tehtäväänsä sisäisessä siirrossa. Hän on ollut vuodesta 2010 asti mukana rakentamassa Ainoa Resolutionista Suomen johtavaa dataohjatun markkinoinnin asiantuntijaa.

Suvilla on perspektiiviä hakukonemarkkinointiin lähes kymmenen vuoden ajalta, sillä hän on yksi alalla pisimpään toimineista suunnittelijoista. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Googlen ja Trainer’s Housen palveluksessa. Digikonkarin vahvuuksiin kuuluu myös ihmismielen ja kuluttajien syvällinen ymmärrys: koulutukseltaan Suvi on sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti.

Hänen mukaansa digitaalisten kosketuspintojen ja kuluttajakohtaisten laitemäärien kasvu on vaikuttanut ihmisten tapaan etsiä ja prosessoida tietoa. Samalla kokemukset kansainvälisistä online-palveluista ovat luoneet odotuksia.

”Uskon, että käyttäjälähtöisyys digimainonnassa, kuten muissakin tavoitetta kohden vievissä vuorovaikutuspisteissä, on määräävä tekijä verkkobusineksen onnistumisessa tai epäonnistumisessa. Käyttäjälähtöisyys edellyttää oikeanlaisen datan oikeaa tulkintaa – ja valmiutta tehdä muutoksia sen pohjalta”, hän toteaa.

”Suvi on osoittanut osaamisensa suurimpien asiakkaiden vaativissa hakukonemarkkinoinnin projekteissa. Hän on kehittänyt määrätietoisesti osaamistaan ja omaa sen vuoksi vahvan ymmärryksen digitaalisen markkinoinnin konsepteista ja strategioista”, sanoo Ainoa Resolutionin toimitusjohtaja Tero Pajunen.

 

Lisätiedot:

CEO Tero Pajunen, Ainoa Resolution, p. 040 755 5565

Head of Search Suvi Landtman, Ainoa Resolution, p. 040 455 5588

Liitetiedostot

Dataohjattuun markkinointiin keskittyvä markkinointitoimisto Ainoa Resolution on osa Omnicom Media Group Finlandia, johon kuuluvat myös mediatoimistot OMD Finland ja ToinenPHD.

Ainoa Resolution on kasvanut nopeasti viimeisen viiden vuoden aikana. Viime viikolla julkaistun Markkinointi & Mainonta -lehden tekemän selvityksen mukaan Ainoa Resolution oli vuonna 2014 Suomen 2. nopeimmin kasvanut markkinointiviestintäalan yritys ja Suomen 8. suurin markkinointialan yritys.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs