Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen yritys -merkin Ravimäkiyhdistykselle

Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen yritys -merkin Ravimäkiyhdistykselle

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2016 klo 15:28
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Ravimäkiyhdistykselle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena arvokkaasta työstä ikäihmisten ja vammaisten hyväksi. Ravimäkiyhdistys on haminalainen yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarkoituksena on asuntotoiminnan, palveluasumisen ja avohuollon palveluiden tuottaminen.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen haasteen ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti, sillä nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää.  

– Ravimäkiyhdistys ry on toiminut aktiivisesti paikallisena sosiaalipalvelujen tuottajana vuodesta 1981 alkaen. Yhdistyksen palvelutoiminnassa korostuvat asiakaslähtöisyys ja osallistavuus sekä uusien innovatiivisten toimintojen kehittäminen, toteaa Ravimäkiyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Minna Mäkelä ja iloitsee suuresti myönnetystä Yhteiskunnallinen yritys -merkistä.

Ravimäkiyhdistys ry:n toiminta perustuu yhteiskunnallisen yrittäjyyden kulmakiviin, joissa toiminta tasapainotetaan yhteiskunnallisten, ympäristöllisten ja taloudellisten tavoitteiden kautta.  Ravimäen tahtotila on jatkuva toiminnan parantaminen ja kehittyminen luotettavana ja vaikuttavana palveluntuottajana sekä yhteistyökumppanina.  

– Ravimäki on yli kuudenkymmenen kehitysvammaisen, vaikeavammaisen ja ikäihmisen koti Haminassa, selvittää Mäkelä. Ravimäkiyhdistys tarjoaa perinteistä, tehostettua ja tuettua palveluasumista ja esimerkiksi lounasravintolapalveluita sekä työllistymistä edistäviä palveluita. Kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille Ravimäessä on mahdollisuus lyhytaikaiseen hoitoon, esimerkiksi omaishoitajan vapaan aikana.

– On hienoa saada Ravimäkiyhdistys merkinhaltijoiden kasvavaan joukkoon, toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Minna Mäkelä, toiminnanjohtaja, Ravimäkiyhdistys ry., p. 0400 846 621, minna.makela@ravimäkiyhdistys.fi

Niina Ollikka, brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi

Ravimäkiyhdistys ry Haminalainen sosiaalipalvelujen tuottaja, joka tuottaa palveluasumista, erilaisia avohuollon kotihoito- ja tukipalveluja sekä virike- ja virkistystoimintaa vanhuksille, kehitysvammaisille ja vaikeavammaisille. Lisäksi yhdistys tuottaa työllistymistä edistäviä palvelua. www.ravimakiyhdistys.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. Lista kaikista merkin käyttöoikeuden saaneista yrityksistä löytyy liiton kotisivuilta http://suomalainentyo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs