Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » StyleRoom saapuu Suomeen

A-lehdet Oy

StyleRoom saapuu Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2014 klo 11:03
Julkaisija: A-lehdet Oy

StyleRoom, Ruotsin suurin ja suosituin sisustusalan verkkopalvelu, rantautuu Suomeen maaliskuun alussa. StyleRoomissa kohtaavat sisustamisesta kiinnostuneet, sisustuksen harrastajat, bloggaajat ja ammattilaiset.

StyleRoom on yhteisöpalvelu, jonka ytimessä ovat käyttäjien omat sisustuskuvat. Käyttäjät voivat esitellä palvelussa omia sisustustyylejään, etsiä ideoita ja inspiraatiota, koota muiden sisustusideoista virtuaalisia leikekirjoja ja kommunikoida muiden käyttäjien kanssa. Palvelun käyttö on maksutonta ja se toimii niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Facebookin tavoin StyleRoom on yhteisön tarpeiden ympärille rakentunut verkkopalvelu. StyleRoomin perusti neljä ruotsalaista nuorta digiosaajaa vuonna 2008. Yksi heistä oli remontoimassa ja sisustamassa uutta asuntoaan, kaikki piti uusia lattiasta kattoon. Budjetti ei ollut suuren suuri ja hän halusi nähdä, miten muut tavalliset sisustajat ovat ratkaisseet tilanteen.

Näin syntyi StyleRoom. Viesti uudesta palvelusta levisi kaverilta kaverille puskaradion ja sosiaalisen median kautta. Google ja Facebook olivat ratkaisevassa roolissa. Tänä päivänä Ruotsin StyleRoomilla on 100 000 säännöllistä viikkokävijää, 350 000 sisustuskuvaa ja yhteistyökumppaneina mm. Ikea ja Aftonbladet. StyleRoom on myös Euroopan suurin kuvapankki netissä.

A-lehdet osti osuuden StyleRoomista kesällä 2013 ja sopi palvelun lisensoimisesta Suomeen.  

"Löysin palvelun netistä ja kiinnostuin. Otin yhteyttä palvelun perustajiin ja vaikka he olivat torpanneet kaikki aiemmat ostajaehdokkaat, löysimme yhteisen sävelen. Kehitämme ja kansainvälistämme StyleRoomia nyt yhdessä", A-lehtien digitaalisesta liiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Pekki kertoo.

StyleRoom.fi toimii vielä betaversiona salasanojen takana, mutta ensimmäisiä suomalaisia sisustajia on kutsuttu jo mukaan testaamaan palvelua ja tekemään albumeja. Testisivusto toimii osoitteessa http://beta.styleroom.fi. Suomen StyleRoomissa on jo satoja suomalaisten sisustajien kuva-albumeja sekä kaikki Ruotsin 350 000 sisustuskuvaa.

"StyleRoom tuntuu inspiroivan jo nyt suomalaisia kodinsisustajia. Uusia jäseniä ja kotialbumeita tulee joka päivä lisää, vaikka salasanat eivät ole vielä julkisessa jakelussa. Ruotsin esimerkki osoittaa, että sosiaalinen media on parhaimmillaan tosi tehokas puskaradio. Jos sen saa valjastettua käyttöönsä, huhu uudesta palvelusta leviää tehokkaasti", Suomen StyleRoom-tiimin vetäjä Katja Änkilä sanoo

StyleRoom.fi:n salasanat poistuvat 1.3.2014. Tällöin StyleRoom on valmis toivottamaan koko suuren suomalaisen sisustajayhteisön tervetulleeksi jakamaan ideoita ja inspiroitumaan.

 

Lisätiedot ja toimittajien salasanapyynnöt:

Katja Änkilä, johtaja, Sales lab, A-lehdet Oy, 050 544 4450, katja.ankila@a-lehdet.fi

Johan Arvidson, co-founder, StyleRoom, +46 702 659 179, johan@styleroom.se

Styleroom-kuvamateriaalia: www.a-lehdet.fi/yritys/logot-ja-kuvat

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. Kustannamme 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja useita eri kuluttajaverkkopalveluita. Tuoreita tulokkaitamme tällä saralla ovat ovat Finnish Design Shop, Suomen kattavin sisustustuotteiden verkkokauppa ja pian avattava Styleroom.fi, Ruotsin suosituin sisustusyhteisö. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs