Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Staart rakentaa Brändifiilistä™ Porin Puuvillan kaupunkikortteliin

Staart Oy

Staart rakentaa Brändifiilistä™ Porin Puuvillan kaupunkikortteliin

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2014 klo 08:00
Julkaisija: Staart Oy

Vanhojen teollisuusympäristöjen renessanssi on eurooppalainen trendi, mutta Porissa jokirantaan ja puistoihin rajautuva Porin Puuvilla on ensimmäinen suomalainen kohde, joka tässä laajuudessa yhdistää klassisen teollisuusarkkitehtuurin mahdollisuudet ja kokonaisen kaupunkikorttelin brändäyksen.

Porin Puuvillan kaupunkikorttelissa moderni arkkitehtuuri ja palvelut rakentuvat käsi kädessä alkuperäisen kanssa. Korttelissa jo toimivat palveluntarjoajat, palvelujen käyttäjät sekä parhaillaan nousevan Kauppakeskus Puuvillan yritykset ovat olleet mukana ideoimassa alueelle uusia palvelumalleja.

”Puuvillalta odotetaan aitoutta ja turvallisuutta, mutta myös kansainvälisyyttä ja yllätyksellisyyttä. Näitä asioita puuvillatehdaskin aikanaan edusti taatessaan työpaikkoja ja tuottaessaan omia kuoseja muiden muassa muotoilija Timo Sarpanevan johdolla. Suunnittelijoillamme alkaa olla vahva näkemys siitä, miten Puuvilla asukkaidensa ja vierailijoidensa kanssa kommunikoi. Testasimme juuri markkinointiviestinnän konsepteja erilaisilla asiakasryhmillä”, kertoo toimitusjohtaja Juha Laitinen mainostoimisto Staart Oy:stä, joka valittiin alkuvuodesta Puuvillan markkinointikumppaniksi.

”Perinteisten tavaratalokonseptien haasteet ovat olleet esillä julkisuudessa tiuhaan. Puuvillaan voi tulla katsomaan teatteria, harrastamaan tanssia, opiskelemaan tai asioimaan. Olohuonemaista viihtymisen korttelia täydentää joulumyyntiin 2014 ovensa avaava Kauppakeskus Puuvilla, joka tarjoaa sata uutta ostoskohdetta. Puuvillan brändäykseen valitsimme Staartin, jolla on asiakasymmärrystä ja luovaa näkemyksellisyyttä sekä kyky toteuttaa markkinointiviestintää kanavariippumattomasti. Se, että Staartilla on toimistot Porissa ja Helsingissä, on paikallistuntemuksen kannalta bonus,” kertoo Kauppakeskus Puuvillan johtaja Pasi Välimaa.

”Menestyvä brändi tarvitsee kolme asiaa: uniikin identiteetin, relevantin markkinointiviestinnän ja parhaan mahdollisen palvelun. Rekisteröimämme filosofian eli Brändifiiliksen™ mukaisesti Puuvillan visuaaliset ja kerronnalliset ratkaisut ovat viimeistä piirtoa myöten perusteltuja. Puuvillan identiteetti on kuin nykyajan muusa, innoittava ja tasaveroinen ystävä. Brändipersoona erottaa alueen muista kaupungeista ja olemassa olevista kauppakeskuksista. Brändin persoonassa on historiasta ammentavia elementtejä, mutta sen pitää voida kehittyä ajassa”, Laitinen lisää.

Puuvillan kaupunkikortteli on historialliseen teollisuusmiljööseen kehittynyt yritys-, koulutus- ja kulttuurikeskus. Uuden kauppakeskuksen myötä tavoitteena on 5,5 miljoonaa kävijää vuodessa. Porin Puuvilla Oy on Renor Oy:n ja Ilmarisen tasavertaisin osuuksin omistama kiinteistöyhtiö.

Lisätietoa: Juha Laitinen, toimitusjohtaja,juha.laitinen@staart.fi, 050 649 24

Kuva: Anssi Koskinen. Kuvassa: Suunnittelujohtaja Juuso Kemi, asiakkuusjohtaja Marissa Forsbacka ja toimitusjohtaja Juha Laitinen Staartista.

Liitetiedostot

Staart Oy
Isolinnankatu 24, 6. krs., 28100 PORI www.staart.fi Pursimiehenkatu 26 C, 00150 HELSINKI Y-tunnus: 1727383-0 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs