Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Sovellus näyttää etsimäsi tuotteen sijainnin kaupungilla

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Sovellus näyttää etsimäsi tuotteen sijainnin kaupungilla

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2015 klo 11:11
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kuinka monesti olet etsinyt tuotteita tai tarjouksia kaupungilla, mutta et ole tiennyt, mistä niitä löytäisi? Haaga-Helian opiskelijat ovat kehittäneet opinnäytetyössään uuden sovelluskonseptin, joka vastaa tähän kysymykseen.

Treanglo-sovellus auttaa palvelualan yrityksiä mainostamaan tuotteitaan. Yrityksille sovellus tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa kuluttajia silloin, kun tuotteita ja palveluita halutaan ja tarvitaan. Treanglossa kuluttajat pystyvät etsimään lähellä olevia tarjouksia ja tutustumaan liikkeiden tuotteisiin etukäteen online-katalogin avulla.

Mainonnan siirtyminen mobiililaitteisiin sekä internetiin on synnyttänyt uudenlaisia mainontatapoja. Mukana kulkevat tabletit ja älypuhelimet ovat liikkuessa usein käytettyjä laitteita. Siksi tuotehakuja tehdäänkin pääsääntöisesti palveluntarjoajien lähellä.

”Kaupungilla liikkeestä toiseen ravaaminen on usein uuvuttavaa. Tietyn tuotteen tai palvelun löytäminen vie aikaa ja voimia. Visionamme oli luoda sovellus, jolla kuluttajat pystyvät tutustumaan tuotteisiin ja paikantamaan niitä tarjoavat liikkeet etukäteen. Näin he voivat säästää ajassa, vaivassa ja rahassa”, konseptin kehittäjät Kassu La Habana Reyes ja Arttu Väisänen kertovat.

Opinnäytetyön kehitysprosessissa syntynyt Treanglo ei toistaiseksi ole ladattavissa applikaatiokaupoista, mutta sen sivutuotteena syntyneeseen Bailataan.fi-palveluun voi tutustua osoitteessa www.bailataan.fi. Bailataan.fi:ssä yhdistyvät sekä Treanglon että verkkokaupan ominaisuudet, ja opiskelijat voivat löytää tapahtumia ja ostaa niihin lippuja mobiiliilaitetta käyttäen. Palvelu on jo muun muassa Haaga-Helian opiskelijoiden käytössä.

Lisätietoja
Kassu La Habana Reyes, opiskelija, lahabanareyes.kassu@gmail.com, puh. +358 45 6313726
Arttu Väisänen, opiskelija, vaisanen.ae@gmail.com, puh. +358 40 8413145

 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs